Szerintetek miért történik ez? Eléggé félelmetes már?
Elegem van!
Rendesen diétázom, elkezdtem mai nappal a súlyzós edzést, egy éve minden nap 1 órát futok.
Ki.szott vastag a combom 58 cm! Tegnap ennyi volt. Ma már 60 cm!! (kva életbe a derekamnak kéne ennyinek lennie)
Konditerembe futópadozom most, eddig a szabadban futottam. S tegnap előtt óta sokkal több vizet iszom.
A súlyom 64,5 kg volt, ma már 66 KG!! 1,5 k.szott nap alatt!!
Mitől hízok ennyire, mint egy ocsmány disznó?
Elmondaná már valaki?
A menzeszem ma jött meg, de az se rendes. Épp hogy csak szivárog valami. Ez előtt 1 hónapja rendesen megvolt. Most meg semmi.
Már elegem van ebből az egész kva diétázásból...
holnap már rá se merek állni a mérlegre...
Egy képet feltehetnél, így adatok alapján nem tudom elképzelni. Illetve leírhatnád milyen a diétád. Ha az nem megfelelő, hiába futsz....
Alapszabály, hogy nem méricskéljük magunkat állandóan, mert felesleges. Mérd meg magad hetente.
A súlyod a tested vízháztartásától is függ...szóval lehet most több víz van benned mint 1,5 napja.
A súlyzózás jó ötlet...illetve intervallumedzéseket kellene még beiktatni.Ha 1 órát futópadozol, akkor az legyen gyors séta...kocogás.
figyi,emlékszel mikor irni tanultál?napról napra jobban mentek a betűk és most már ott tartasz h nem is gondolkodsz rajta hogy hogy néz ki bármelyik is,mert megszokásból kanyarodik arra az ujjad h leirja mire gondolsz.
az edzésedre ugyanez igaz.1 éve napi 1 órát futsz.tehát a tested hozzászokott h ennyi a napi adag és NEM REAGÁL RÁ.változtass!csinálj kitöréseket,edzd a felsőtestedet is!ha diétázol amúgysem fogsz tömeget növelni bármit csinálsz is,mivel kalóriadeficit van.
azért vagy nyűgös is,mert a szervezet nem szereti ha nincs meg a kellő energiája -ez pedig a diétával nem sanszos h megvan.
1 a lényeg,hagyd a futást csinálj valami mást is.
én is írtam már neked több százszor, de le se sz.rtad.....
nekem 57cm a combom, a barátomé 50cm (vmelyik nap kíváncsiságból lemértem), most honnan ugorjak le? legalább szexi barátunk van :)
ugyanúgy "vastag" a combom, ahogy a tiéd és felül bordák kiállnak, anorexnek tűnök, stb, de ez van... nekem se nagyon megy lejjebb a tömegem (175/68). verhetem magam a padlóhoz, attól nem fogok lefogyni és boldogabb se leszek.
van egy barátom aki imád és szuperbombázónak tart, kell ennél több? :)
fél évvel ezelőtt nekem is voltak hasonló gondolataim (mondjuk ekkora hisztigép azért nem voltam), de muszáj volt túllépnem rajta. munkahelyeden mennyire utálnak téged az emberek? a párodat szeretnéd elveszíteni? ha nem akkor hagyd abba ezt a stílust, csak attól hogy olvaslak megfájdult a fejem.
menj el pszichológushoz, komolyan. kezdesz beleőrülni ebbe a szarba, pedig min vitázunk, 5 kilón meg néhány centin, hát gondolkozz már!
nem bántani akarlak, csak felrázni ebből az állapotból, annyira szívesen segítenék neked, mert valamilyen szinten tudom, milyen érzés kövérnek hinni magad (mikor nem vagy az), de te nem hagyod, hogy segítsünk. Rendezd kicsit az életed, kezdj el fogyiblogot írni (sokat segít!), de ne a rinyálós részt, hanem hogy aznap mit tettél meg a testedért. szeresd önmagad, vagy legalább fogadd el a mostani állapotod, mert enélkül nincs esély a változtatásra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!