16 éves fiú vagyok és 100kg. Mit csináljak hogy lefogyjak?
Gratulálok a szüleidnek.
Nekik köszönheted :S
kritikát azt tudtok adni de segítséget azt nem na elmondom neked én is pontosan ugyan abban a helyzetben vagyok voltam minte most és fél év kitartó szívás után megszabadultam 20 kilótól és nekem elhiheted nem egy nagy ördöngösség most 82 vagyok és 103 ról indultam és íme leírom neked h hogyan de leszögezem nem lesz egyszerű és nagyon nagy elszántság akaraterő és kitartás kell hozzá első lépés csoki gyorséttermi kaja cukros üdítő tészta krumpli süti kenyér kilőve helyette extrudált kenyér nem mondom olyan az állaga mind a nikecelnek de mindössze egy darabban 15 kcal van amit ha mondjuk elsétálsz a kapuig már le is dolgoztál ez ugye kenyér helyett és hogy azért meglegyen a vitamin is rengeteg zöldség és gyümölcs lehet h egyesek le fognak hülyézni de én a kezdetektől fogva futottam és megjegyzem nem ment tönkre semmim na már most ez így egy elég ütős kombó lehet is fogyni vele rendesen de ez a dolog egy gyökeres életmódváltást jelent szóval ha egyszer lefogytál nem térhetsz vissza a régi életmódodhoz és mivel futnod kell majd rendszeresen az jó abból a szempontból h nem is fognak vissza kúszni a kilók ha netántán mégis néha becsúszik valami aminek nem kéne:D
és ami jó az egészben a futás olyan lesz mint a drog nem bírsz vele leállni én rosszul érzem magam ha mondjuk 2 napot kihagyok :D remélem tudtam segíteni és kitartást
Nem tudom miért írták, hogy ne merj futni, azért 100 kg 177 cm magas embernek annyira nagyon nem sok, hogy ne legyen szabad futni...
Nézd meg pl. az MTV-n a Valaha kövér voltam c. műsort, ott is futnak az első naptól kezdve.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
az étkezésemről annyit,hogy délelőtt eszek 2 zsemlét délbe azt ami a suliba van este meg vagy eszek valamit vagy nem...
Ez valamikor 1500kcal valamikor 2000kcal.A mozgással lehet gond.Annak aki meg a szüleimről dumál,csak annyit hogy ők mindig mondják hogy ne egyek meg mindig csinálnak zöldséget,de ha egyszer nem szeretem...
13 as,reumatológia területén dolgozom ,és hidd el,177 centihez baromi sok a száz kg,maximum 20 kg felesleggel lehet kocogni,de már akkor is csak egy baromi jó cipővel.
Az,hogy a beszélő dobozban azt látod amit,nem biztos ,hogy követendő példa.
És ezt nem úgy kell elképzelni,hogy elkezdesz futni és két hónap után megadja magát a térded (jobb esetben,és nem porckorongsérvet kapsz) ,hanem majd azt veszed észre,hogy néhány év múlva mindenféle izületi bajod lesz,és nézel majd nagyokat mitől.
Sokféle mozgást lehet végezni a futáson kivül,a szobabiciklit én írtam ,vagy saját testsúlyos edzés. Majd ha fogytál egy 10-15 kilót (ami megfelelő étrend mellett baromi gyorsan le fog szaladni,ezért ajánlom,hogy a cht ne csökkentsd túl kevésre,ne akard siettetni mert a bőröd csúnya lesz) akkor mehetsz kocogni. ha egy mód van rá,nem muszáj tönkretennie magát az embernek 16 évesen! Hát ezért írtam.
ja ,és ha zsömlét eszel zöldség helyett nem fogsz lefogyni.
Nem vagy már ovodás, edd meg. Vagy készitsd el úgy,hogy finomabb legyen,füszerezd,süsd,párold,csirkemellel csinálhatsz salátát is belőle,natúr joghurtos öntettel pl. De ha szétnézel neten 5000000000000 féle zöldséges receptet találsz,amiket kb 20 perc alatt össze lehet dobni,nem hiszem,hogy egyik sem izlene.
Bocs,hogy ezt mondom,de vagy eldöntöd ,hogy 30 évesen meghalsz infarktusban,vagy elkezdesz normálisan táplálkozni.
17es.
100kg 15%os testzsírral az kb így néz ki-
Szóval valószínű, hogy nem jól mérted a testzsír százalékodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!