Ez jó ötlet ahhoz, hogy lefogyjak?
Figyelt kérdés
165 centiméter magas vagyok és ehhez jön 72 kilogrammnyi testsúly. Mindenfajta szénhidrátot száműztem az asztalomról és csak húst meg salátát eszem.Reggel ha nagyon megkívánom akkor jöhet 1 szelet pirítós sonkával. napi 40 percet edzek itthol és eljárok heti kétszer edzőterembe plusz a suliban a tesiórák.Nagyon szeretnék a brazil csodamodellekhez hasonlítani, - még akkor is, ha ez az itthoni ítészek és a nagyközönség szemében a túl csontos kategóriába tartozna. Nem fogok átesni a ló másik oldalára - ezt mondom határozottan és hozzáteszem, hogy a szénhidrát-szegény étkezést hosszú távon szeretném betartani.2012. jan. 30. 13:21
1/3 anonim válasza:
Sztem tökéletes, csak tartsd be :) Valamint húsból én szárnyast és halat ennék. Nagyon ritkán vörös húst.
2/3 anonim válasza:
ha 2 kiló szárnyast megeszel, akkor elég nehéz lesz fogyni.
olajos magvakban vannak esszenciális zsírsavak. sok húsban nincsenek.
3/3 A kérdező kommentje:
csak halat vagy esetleg pulykát eszem vagy ha esetleg fogyasztok csirkét annak is csak a mellehúsát! Köszönöm a válaszokat :) ! egyébként még írhattok :)!
2012. jan. 30. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!