Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bűnöztem! Hogyan tegyem jóvá,...

Bűnöztem! Hogyan tegyem jóvá, hogyan kompenzálhatom? Bűntudat gyötör.

Figyelt kérdés

2 hónapja diétázom, -11 kg-nál járok.

Reggeli:

1 egész tojásból és 2 fehérjéből rántotta olaj nélkül, paprika, 1 szelet sovány sajt + 1 körte

És itt borult fel minden:

Ma van a születésnapom, és anyukám sütött almás pitét, ami a kedvencem. Egyszerűen nem bírtam ellenállni, és megettem 2 hatalmas szeletet. Nem tudom sajnos grammra pontosan, de tényleg nagyok voltak. Csupa felesleges dolog: margarin, fehérliszt, cukor...brr:SSS Nem tudom mi volt velem, miért nem bírtam megállni, hogy csak kicsit egyek. Nem tudom pontosan a kcal értékét, de szerintem 1000 kcal tuti volt. Ezt ettem kb 12-kor, azóta semmit, és nem is tervezek ma már enni.:S Miután megettem hihetetlen bűntudatom lett, és még most is tart. Hányingerem is lett utána. Tudom, hogy 1 nap érdemben nem nagyon befolyásolja a fogyást, de mégis....ez csupa felesleges "tápanyag", ch, fehérje meg nuku. Totál kész vagyok.....

Mivel tudnám ezt kompenzálni??? Milyen edzéssel??? És most ez rám fog rakódni? Vagy megáll a heti 0,8-9 dkg-s fogyás egy időre??? Milyen edzést csinálhatnék, hogy eléghessem mindezt??? Nem tudom leírni milyen rossz érzés.Csupa szemetet ettem. :((((((((

Kérem senki ne szóljon le.

Tanácsokat várok!!!

Köszönöm

2012. jan. 29. 16:15
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
végigolvastam a kommenteket és ÉHES LETTEM!
2012. jan. 29. 23:13
 22/23 A kérdező kommentje:

:D:D

Egyébként fél óra futás + Rubint Réka 90 perc alakreform + bodyrock.tv-s kardio edzés+ 60 fekvőtámasz lett a vége. Remélem nem fogok megállni a fogyásban :SS

2012. jan. 29. 23:26
 23/23 anonim válasza:

21-es most sül az almás pite nem kérsz? :D Valaki más? :)))

Basszátok meg én is kajás lettem! XD fuckom...

2014. júl. 21. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!