Bűnöztem! Hogyan tegyem jóvá, hogyan kompenzálhatom? Bűntudat gyötör.
2 hónapja diétázom, -11 kg-nál járok.
Reggeli:
1 egész tojásból és 2 fehérjéből rántotta olaj nélkül, paprika, 1 szelet sovány sajt + 1 körte
És itt borult fel minden:
Ma van a születésnapom, és anyukám sütött almás pitét, ami a kedvencem. Egyszerűen nem bírtam ellenállni, és megettem 2 hatalmas szeletet. Nem tudom sajnos grammra pontosan, de tényleg nagyok voltak. Csupa felesleges dolog: margarin, fehérliszt, cukor...brr:SSS Nem tudom mi volt velem, miért nem bírtam megállni, hogy csak kicsit egyek. Nem tudom pontosan a kcal értékét, de szerintem 1000 kcal tuti volt. Ezt ettem kb 12-kor, azóta semmit, és nem is tervezek ma már enni.:S Miután megettem hihetetlen bűntudatom lett, és még most is tart. Hányingerem is lett utána. Tudom, hogy 1 nap érdemben nem nagyon befolyásolja a fogyást, de mégis....ez csupa felesleges "tápanyag", ch, fehérje meg nuku. Totál kész vagyok.....
Mivel tudnám ezt kompenzálni??? Milyen edzéssel??? És most ez rám fog rakódni? Vagy megáll a heti 0,8-9 dkg-s fogyás egy időre??? Milyen edzést csinálhatnék, hogy eléghessem mindezt??? Nem tudom leírni milyen rossz érzés.Csupa szemetet ettem. :((((((((
Kérem senki ne szóljon le.
Tanácsokat várok!!!
Köszönöm
vonulj fel a városban félmeztelenül miközben ostorral vered magad, így bűnbocsánatot nyersz.
amúgy meg ne egyél holnap, ennyi.
Semmivel. Felejtsd el, hogy ma már nem eszel, enned kell, hogy ne lassuljon le az anyagcseréd.
Holnap folytatod, ahol abbahagytad. Ettől egy kiló sem fog rádmenni, ha innentől betartod a diétát és az edzéseket.
Szülinapod bazzeg!!!!
Látnád te hogy én mit felzabálok majd a szülinapomon. És mégsem fogok hízni.
Sajnos agysérült vagy, ezen nem lehet segíteni.
Egy megoldás van, mezítláb canossát kell járnod az esztergomi Bazilika előtt, lehetőleg a befagyott Duna jegén, egy 150 kilós kőgolyóval a válladon.
Heti 0,8-9 dekás fogyás ez milyen szignifikancia szinten érvényes? Nem lehet hogy valójában számítási hibát vétettél és 11 kilót híztál?
Gondolj arra, hogy az anyukád a szeretetét fejezte azzal ki, hogy a kedvencedet sütötte. Hogy lehet ezt szemét jelzővel kifejezni?
Bűntudatod inkább emiatt legyen!
Egyébként nem fogsz tőle visszahízni, de nem ártana aranyközépúton maradni a fogyókúráddal, a szervezetednek szénhidrátra is szüksége van. Talán pont ezért nem "bírtál az ellenállni", mert teljesen kiéhezteted magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!