Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bűnöztem! Hogyan tegyem jóvá,...

Bűnöztem! Hogyan tegyem jóvá, hogyan kompenzálhatom? Bűntudat gyötör.

Figyelt kérdés

2 hónapja diétázom, -11 kg-nál járok.

Reggeli:

1 egész tojásból és 2 fehérjéből rántotta olaj nélkül, paprika, 1 szelet sovány sajt + 1 körte

És itt borult fel minden:

Ma van a születésnapom, és anyukám sütött almás pitét, ami a kedvencem. Egyszerűen nem bírtam ellenállni, és megettem 2 hatalmas szeletet. Nem tudom sajnos grammra pontosan, de tényleg nagyok voltak. Csupa felesleges dolog: margarin, fehérliszt, cukor...brr:SSS Nem tudom mi volt velem, miért nem bírtam megállni, hogy csak kicsit egyek. Nem tudom pontosan a kcal értékét, de szerintem 1000 kcal tuti volt. Ezt ettem kb 12-kor, azóta semmit, és nem is tervezek ma már enni.:S Miután megettem hihetetlen bűntudatom lett, és még most is tart. Hányingerem is lett utána. Tudom, hogy 1 nap érdemben nem nagyon befolyásolja a fogyást, de mégis....ez csupa felesleges "tápanyag", ch, fehérje meg nuku. Totál kész vagyok.....

Mivel tudnám ezt kompenzálni??? Milyen edzéssel??? És most ez rám fog rakódni? Vagy megáll a heti 0,8-9 dkg-s fogyás egy időre??? Milyen edzést csinálhatnék, hogy eléghessem mindezt??? Nem tudom leírni milyen rossz érzés.Csupa szemetet ettem. :((((((((

Kérem senki ne szóljon le.

Tanácsokat várok!!!

Köszönöm

2012. jan. 29. 16:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

vonulj fel a városban félmeztelenül miközben ostorral vered magad, így bűnbocsánatot nyersz.

amúgy meg ne egyél holnap, ennyi.

2012. jan. 29. 16:23
 2/23 anonim ***** válasza:

Semmivel. Felejtsd el, hogy ma már nem eszel, enned kell, hogy ne lassuljon le az anyagcseréd.

Holnap folytatod, ahol abbahagytad. Ettől egy kiló sem fog rádmenni, ha innentől betartod a diétát és az edzéseket.

2012. jan. 29. 16:24
 3/23 anonim ***** válasza:
el kéne menni pszichológushoz terápiára, mert nem normális a hozzáállásod...
2012. jan. 29. 16:31
 4/23 anonim ***** válasza:

Szülinapod bazzeg!!!!

Látnád te hogy én mit felzabálok majd a szülinapomon. És mégsem fogok hízni.

2012. jan. 29. 16:31
 5/23 A kérdező kommentje:
*0,8-9 kg akart lenni
2012. jan. 29. 16:37
 6/23 anonim ***** válasza:
Két órás futás szerintem megteszi. Ne engedd el magad, csak keményen! :)
2012. jan. 29. 16:37
 7/23 anonim ***** válasza:
Lemaradt: tudnál küldeni nekem étrend mintát? Előre is köszönöm! :)
2012. jan. 29. 16:38
 8/23 anonim ***** válasza:

Sajnos agysérült vagy, ezen nem lehet segíteni.

Egy megoldás van, mezítláb canossát kell járnod az esztergomi Bazilika előtt, lehetőleg a befagyott Duna jegén, egy 150 kilós kőgolyóval a válladon.

Heti 0,8-9 dekás fogyás ez milyen szignifikancia szinten érvényes? Nem lehet hogy valójában számítási hibát vétettél és 11 kilót híztál?

2012. jan. 29. 16:54
 9/23 anonim ***** válasza:

Gondolj arra, hogy az anyukád a szeretetét fejezte azzal ki, hogy a kedvencedet sütötte. Hogy lehet ezt szemét jelzővel kifejezni?

Bűntudatod inkább emiatt legyen!

Egyébként nem fogsz tőle visszahízni, de nem ártana aranyközépúton maradni a fogyókúráddal, a szervezetednek szénhidrátra is szüksége van. Talán pont ezért nem "bírtál az ellenállni", mert teljesen kiéhezteted magad.

2012. jan. 29. 17:05
 10/23 anonim ***** válasza:
1000kcal az marhára esélytelen... az 2 tábla milka! Annyit tuti nem tett ez ki, ha meg ki is tenné, akkor is a napi 2000 alatt maradnál bőven, azaz nem hízol, ha ma már mást se eszel, de sztem csinálsz 20 felülést, és kvittek vagytok:P, mintha meg sem történt volna. Aki ennyit leadott már, mint te, és 2 hónapja györti magát, ennyit tudhatna, hogy nem ezen az egyetlen szülinapon múlik. Rendszert nem kell csinálni belőle, de szülinapod sincs túl sűrűn, így nem fenyeget a veszély. De elég túlzás ez a bűntudat azért, vigyázz a lelki épségedre, jó?
2012. jan. 29. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!