Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bűnöztem! Hogyan tegyem jóvá,...

Bűnöztem! Hogyan tegyem jóvá, hogyan kompenzálhatom? Bűntudat gyötör.

Figyelt kérdés

2 hónapja diétázom, -11 kg-nál járok.

Reggeli:

1 egész tojásból és 2 fehérjéből rántotta olaj nélkül, paprika, 1 szelet sovány sajt + 1 körte

És itt borult fel minden:

Ma van a születésnapom, és anyukám sütött almás pitét, ami a kedvencem. Egyszerűen nem bírtam ellenállni, és megettem 2 hatalmas szeletet. Nem tudom sajnos grammra pontosan, de tényleg nagyok voltak. Csupa felesleges dolog: margarin, fehérliszt, cukor...brr:SSS Nem tudom mi volt velem, miért nem bírtam megállni, hogy csak kicsit egyek. Nem tudom pontosan a kcal értékét, de szerintem 1000 kcal tuti volt. Ezt ettem kb 12-kor, azóta semmit, és nem is tervezek ma már enni.:S Miután megettem hihetetlen bűntudatom lett, és még most is tart. Hányingerem is lett utána. Tudom, hogy 1 nap érdemben nem nagyon befolyásolja a fogyást, de mégis....ez csupa felesleges "tápanyag", ch, fehérje meg nuku. Totál kész vagyok.....

Mivel tudnám ezt kompenzálni??? Milyen edzéssel??? És most ez rám fog rakódni? Vagy megáll a heti 0,8-9 dkg-s fogyás egy időre??? Milyen edzést csinálhatnék, hogy eléghessem mindezt??? Nem tudom leírni milyen rossz érzés.Csupa szemetet ettem. :((((((((

Kérem senki ne szóljon le.

Tanácsokat várok!!!

Köszönöm

2012. jan. 29. 16:15
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Az étrendem, normális napokon a következő:

Reggeli(általában 200-300 kcal körül):

-Szendvics(tk kenyér+ avokádókrém;

abonett vagy tk kenyér+ cottage cheese+ csirkemell sonka+ zöldségek)

-Tojásrántotta, főként fehérjékből+ zöldség

-Zabkása+ gyümölcs+ sovány tej

-Sovány tej+ gyümölcs

-Sovány joghurt+gyümölcs+ olykor 1-2 kanál vollkorn müzli

-tükörtojás(olaj nélkül) 1 kis szelet tk pirítóssal+ általában paradicsom

Elég korán reggelizek, kb 7 körül.

A suliban általában 10óraira sovány joghurtot fogyasztok, vagy 1-1 gyümölcsöt (100 kcal körül)

Az ebéd időpontja általában délután 2-3 ra tolódik:

-Sovány húsok: csirkemell, tengeri halfilé, tonhalkonzerv sós lében salátával, vagy párolt zöldségekkel

-Kedvencem a savanyú káposzta párolva fűszeres csirkemellel

-Cottage cheese párolt zöldségekkel, esetleg 1 szelet virsli

-Leves, ha valami olyan van itthon ami nem hízlaló, pl káposztaleves, zöldségleves

-Ha anya valami olyat főz, amit én is ehetek: pl paradicsomos csirkecomb, zöldsalátával

-Tonhalas szendvics: tk kenyér, natúr tonhalkonzerv+ jégsaláta(imádom:))

Minden étkezés után 1 bögre natúr zöld tea.

Vacsorára pedig általában protein shake-et iszom.

Napi 20 perc kardio+kb 40 perc erősítő, feszesítő edzés.

2012. jan. 29. 17:11
 12/23 A kérdező kommentje:
A lelki épségem tudom, hogy nem teljesen oké. Sajnos volt egy hánytatásos időszakom is, de szerencsére segítséggel leküzdöttem. Próbálok egészségesen élni, bár sajnos 1-1 kiadósabb kajálás után még mindig jön a bűntudat, és az, hogy irány a wc....de szerencsére már tudom kontrollálni. Ma is ment, aminek nagyon örülök. Nem tudom miért alakult ki ez bennem, de tudom, hogy 17 évesen ez nem egészséges. Épp ezért próbálok egészségesen étkezni. :(( Egyébként lehet az is az oka, hogy 2010 nyarán 96 kg voltam, most 68-69...és még mindig nem érzem magam elég szépnek, jónak. Elnézést az ömlengésből!!! Csak néha jó ezt kiírnom magamból.
2012. jan. 29. 17:16
 13/23 anonim ***** válasza:

"Bűnöztem! Hogyan tegyem jóvá, hogyan kompenzálhatom? Bűntudat gyötör."

ha azt írom, hogy leszo.phatsz, akkor az segíteni fog a bűntudatodon?

2012. jan. 29. 17:33
 14/23 A kérdező kommentje:
:)) Aczél, tőled többet vártam...
2012. jan. 29. 17:36
 15/23 anonim ***** válasza:

és nyilván okkal, de amíg lelkiismeret dolgot csinálsz evésből, addig nekem fölösleges bármit is írnom.

tehát előbb fel kell oldoznunk. felőlem az egyházhoz is mehetsz, régebben voltak valami cédulák, amik hasonló célt szolgáltak :)

2012. jan. 29. 17:41
 16/23 anonim ***** válasza:

azt tudod, hogy 1 nap alatt nem lehet hízni? érdemlegesen SEMENNYIT O_o

egyébként Isten éltessen!

2012. jan. 29. 17:45
 17/23 anonim ***** válasza:
Egy nap alatt tényleg nem lehet hízni. Hidd el ennek érdekében már mindentbevetettem,pedig hízékony alkat vagyok. Csak annyi történt hogy pár napig többet mutatott a mérleg és pók hasam volt a sok kaja miatt ami megnyomott. De utánna semmi,nem volt,nem híztam egy mm sem,és legalább volt egy szép napom :D
2012. jan. 29. 19:08
 18/23 csokissüti002976 ***** válasza:

Boldog szülinapot!

Tudom, hogy nem vigasztal, de én is teleettem ma magam, nagybátyámnak volt születésnapja. Sz*rjál rá, holnap folytatjuk! ;) (mármint a fogyit)

2012. jan. 29. 20:35
 19/23 anonim ***** válasza:
Boldog szülinapot! Egészségedre, amúgy egy szelet tortát is megehettél volna nyugodtan, hiszen ennyit megengedhet az ember magának ezen a napon. Csinálj mindent úgy, ahogy eddig, ezzel pedig ne foglalkozz, hiszen nem 2 szelet almás pitétől hízik el az ember..
2012. jan. 29. 21:14
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

TE bűnőztél?

Na, figyu:

- reggeli tejeskv, fél kakaós csiga

- tízórai 1 sz. méteres kalács

- ebéd leves, rántott karaj, majonézes rumplipürével

- uzsonna 1 szelet méteres kalács

- vacsi egy kakaós csiga, kb. fél tábla csoki

- utóvacsi dió, bögre tej

Ez van, majd holnaptól minden folyt. köv.

2012. jan. 29. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!