Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen a jó életmódváltás?...

Milyen a jó életmódváltás? Anyagi csődhöz vezet?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt olvasom, hogy a diéták kora lejárt, váltsunk életmódot, ne együk tovább a szemetet,stb. De kérdem én, hogyan? Mit eszik az a fiúgyermekekkel megáldott család, ahol anyuka fogyni szeretne, de nem éhezni, a férfiak meg jóllakni ovi,suli, illetve egy átdolgozott nap után? Egészségesen étkezők, akik leszóljátok az olajban sült dolgokat, a virslit, a banánt, a felvágottakat, a zsemlét, a spáros zöldségeket, akik szerint csak teljes kiőrlésű meg bio jöhet...ezt hogy győzitek anyagilag? És miért szemét a rizs, a pulykamellsonka? És akkor mi van az esti evéssel? Édességgel? Soha nem lehet? Életünk végéig csak tk.pékáru, meg bio, meg fehérjeturmix és zöld tea???

Valaki világosítson már fel...

2012. jan. 10. 14:50
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Ha nincs közte különbség (a fehérjepor és a rendes fehérje között) a tápértéket tekintve, normális, épeszű ember akkor se a fehérjeport fogja választani, mivel az sokkalta drágább. Ez a rongyrázás tipikus esete... fehérjepor, "egészséges" életmód, de a környezetet beszennyezni nem restellik, jaj, sajnos rengetegszer láttam már az ilyen izomagyakat amint a nyílt utcán eldobják a szemetet, szennyezve ezzel a saját hazájukat, szóval tényleg no comment! Az egyik ilyen hazai láncolat tulaját is ismerem, hát mit mondjak... kamukéró és sajna nem csak ő.
2012. jan. 11. 17:10
 32/38 anonim ***** válasza:

nem kezdek el sza.r alakokat legyilkolászni csak mert megérdemlik vagy mert jó gyakorlás lenne nekem..

vannak ilyen emberek, tény.

de tápkiegeknek meg számoltam utána (ár -> ft/g fehérje) és ugyan ez csirkével, lényegében azonos az áruk. csak az egyik gyorsan felszívódó, ennyiről szól.

2012. jan. 11. 17:14
 33/38 anonim ***** válasza:
Jól elkanyarodtunk a fehérje kérdésről a buta gyúrósra, aki eldobja az utcán a szemetet. Akkor most már megmagyaráztuk, miért is szar a fehérjepor!
2012. jan. 11. 18:19
 34/38 anonim ***** válasza:

hmmm hmmm, én iszok fehérjeport mert egyszerűen nem turdnám fedezni a napi szükségletem fehérjéből, mert nem jutok mindennap húshoz, halhoz, tojáshoz, túróhoz stb (időhiány, rohanás, kolesz, tanulás stb) semmi baj nincs vele szerintem nekem még a tanulás is jobban megye tőle, és legalább finom is, én meleg vízzel keverem ki még át is melegít, és még a csokikról is leszoktam ami nekem egy tábla csoki kb 200-300 ft + még a sok cukros péksüti stb így egy turmix nekem 220ft körül jön ki-spórolok

és Aczél tanácsára ittam, mert láttam hogy ő normális és tényleg ért is hozzá, szóval itt szeretném mégegyszer megköszönni

2012. jan. 11. 19:40
 35/38 anonim ***** válasza:

én meg még okosabbaktól tanultam, úgy hogy egészségedre.

de gondolom olvastál a táplálékkiegészítőkről a témával foglalkozó oldalakon is, és nem csak megfogadtad egy nevesincs fórumon egy intelligensnek tűnő válaszoló tanácsait :D

2012. jan. 11. 20:31
 36/38 anonim ***** válasza:
Én is iszom, bár más okból. Súlycsökkentő diétákban nagyon jól jönnek a fehérjeturmixok, mert jelentősen csökkenthető a szénhidrátbevitel.
2012. jan. 11. 21:02
 37/38 anonim ***** válasza:

19:40-es vagyok

persze, utána is olvastam bodybuilder oldalon

2012. jan. 11. 22:08
 38/38 anonim ***** válasza:
az helyes, mert nem lehet bízni már senkiben. engem sem ismersz, írhatnék hülyeséget is.. ajánlhatnék fogyasztószereket szálkásításkor vagy akármi, ezért nagyon észnél kell lenni bármi tanácsot is hallgatunk meg.
2012. jan. 11. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!