Formásodni szeretni. Az segít ha heti ötször tornázok és biciklizek/úszok?
Figyelt kérdés
Kb. Mennyi idő után fog látszódni a hatása? Különösebben nem diétázok, annyit fogok változtatni hogy édességet heti egyszer eszek, meg nem iszok cukrozott üditőket.2012. jan. 7. 15:29
1/9 anonim válasza:
már eleve tervezett, hogy heti egyszer édességet eszel? de legalább tudatos...
az edzés látszódhat már 1 vagy pár hét után is. más részt komolyabb változásokat testépítéssel (precíz étkezés és komoly edzés) is csak évek alatt lehet elérni. egyéb tornával életvitelszerűen, 5-10 év, kinek hogy.
2/9 A kérdező kommentje:
lány vagyok, nem szeretnék nagyon izmos lenni, örülnék annak is ha jobb alakom lenne :)
2012. jan. 7. 15:52
3/9 anonim válasza:
ha lány vagy, akkor még nehezebb a helyzeted, mert nem tudsz úgy fejlődni (hormonok nem engedik). még egy férfinak is lassú folyamatok. de írtam azt is, hogy az edzés meglátszik hamar, ha nem takar sok zsír, mert az izmokban több tápanyag fog raktározódni, és már ez is ad 1 fokkal jobb formát.
4/9 anonim válasza:
amúgy, aczél, ha már a hormonoknál tartunk... az öszrogéntúltermelés az milyen mértékben van hatással a fogyásra (vagy inkább nemfogyásra)? Vagy nincs erről az egészről egy cikked?
5/9 anonim válasza:
nekem nincs. viszont szerintem a női nemi hormon mivel a 2.lagos nemi jellegek kialakulásáért is felelős, így zsírosodást is segíti. ergó ha x kalória lenne az energiaigény, és nincs zsírosodás, akkor több ösztrogénnel lassulnia kell az anyagcserének és megindulhat a több zsír raktározása.
most ezt csak így ismeretek alapján, sajnos erről tanulmányt nem ismerek.
6/9 anonim válasza:
na majd kutakodom. azért köszi :)
7/9 A kérdező kommentje:
szupiapro, ha már itt offolgatsz: tudod feltalálták a privát üzenetet is, vagy ha több ember előtt szeretnél kérdezni akkor nyugodtan kiírhatsz új kérdést is!!!
2012. jan. 7. 17:45
8/9 anonim válasza:
sajnálom, hogy fölösleges és zavarbaejtően intim privát beszélgetéseimet a te kérdésed alatt folytattam. elnézést.
9/9 anonim válasza:
békés együttélés: ELÉGTELEN
fölösleges leszólások: JELES.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!