Formásodni szeretnék, hogyan lenne hatásos ez a kombináció?
Menthetetlen vagy kedves kérdező...
Nem akarsz fogyni de feszesebb akarsz lenni. Áruld már el, ezt, hogy gondoltad? Azért vagy plötty mert zsíros vagy, igen zsíros vagy hiába vagy csak 65kg! Nem a súlyoddal van gond hanem a testzsírszázalékoddal! Ezen viszont nem lehet csak úgy se perc alatt változtatni. Ahhoz, hogy kevesebb legyen a testzsírod tökéletes étkezés és tökéletes edzés kell. Nem maga a fogyás a nehéz hanem a zsírból fogyás. Azt meg el ne képzeld, hogy te fogyás nélkül tudsz változtatni a testzsírszázalékodon... bár meg lehet oldani, de akárhányszor javasoltam a hozzád hasonló nők elküldtek a p1csába mert nem akarták hallani az igazságot!
Megmondom én neked, hogy tudod ugyan erre a súlyra visszahozni magad úgy, hogy szálkásabb leszel...
- Elsőnek felpakolsz magadra mindenhova egy kis izmot, tömegnövelő étrendet követsz és elmész konditerembe edzeni. Amikor felszedtél 5-7kgot aminek ha jól csinálod nagy része izom lesz, akkor ugyan úgy a konditerembe ugyan azt az edzést követve elkezdesz szálkásítani (egyedül csak a kaja tér el a két edzésmód között). Amikor megcsináltad a szálkásítást a tömeged ugyan ennyi lesz mint most de kevesebb lesz a testzsírszázalékod.
Rubint Rékát egy határozott mozdulattal dobd ki az ablakon, lósz4rt se fogsz vele elérni. Főleg hasból, csípőből fogyni nem lehet, helyi zsírégetés nincs. Ami neked kell az teljes testes edzés, lehetőleg konditerembe (ha azt akarod csinálni amit írtam akkor csakis a konditerem jöhet szóba) de otthon is le tudod nyomni ha veszel egy tárcsás kézisúlyzót. Diétának olvass utána: [link]
És mielőtt jönnél nekem azzal, hogy nő vagy, mit képzelek magamról, hogy ilyeneket írok neked, hogy konditerem súlyzó meg ez a link jusson eszedbe, TUDOM, hogy nő vagy. Attól ne parázz, hogy kigyúrt leszel esélytelen a dolog a nők amúgy se izmosodnak kellő mértékbe arról nem is beszélve, hogy 65kgosan ki az isten lenne kigyúrt?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!