Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra után formásodni,...

Fogyókúra után formásodni, izmosodni szeretnék. Segítség, hogy kezdjek neki?

Figyelt kérdés

152 cm magas vagyok most 53,5kg. Most fejeztem be egy fogyókúrát, de még mindig van rajtam felesleg. Valószínű a kúra alatt izomból is fogytam. Izmosabb, formásabb szeretnék lenni, milyen étrendet javasoltok és milyen mozgásformát?? Időnként szoktam tornázni, általában Rubint Rékára vagy Béres Alexandrára.

24L

2011. aug. 11. 10:24
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha izomtömeget akarsz növelni akkor normális étrend és megfelelő súlyzós edzés kell.

Az ilyen dvd-ktől te izmosabb nem leszel... RR sem a saját dvd-jére edz, ő is keményen súlyzózik.

2011. aug. 11. 10:26
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!!!
2011. aug. 11. 10:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha komolyan gondolod, érdemes kondi terembe járnod (7-8e Ft. a havi bérlet) és ott egy személyi edzőt felfogadni legalább 1 alkalomra (kb.3e Ft) hogy mindent szakszerűen elmondjon, mert ha magadtól kezdessz súlyzózni, árhatsz is (lemegy a melled, ilyesmi). És a comb, meg a popsi nőies, de egy izmos kar már sztem nem... Ha nem akarsz terembe járni, akkor olcsó helyen vegyél súlyzókat (2-3 kilósat) és ha elmész napijeggyel kondizni, akkor is meg tudja mutatni a személyi edző (kb. 3e Ft-ért) h otthon miket csinálj a súlyzókkal, hogy jó legyen.
2011. aug. 17. 12:16
 4/10 anonim ***** válasza:
akkor van egyáltalán vmi értelme a Rubint Réka dvd-nek?
2011. aug. 17. 15:25
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam,hogy Rubint Rékára tornáztam és úgy fogytam, hanem fogyókúráztam, de nem tornáztam közbe.Amúgy az volt a kérdés, hogy hogyan tudnék formásodni, jó e a Rubint Réka vagy Béres Alexandra dvd ilyen esetben??
2011. aug. 17. 20:50
 6/10 A kérdező kommentje:

ma 12:16

köszönöm a segítséget!!

2011. aug. 17. 20:54
 7/10 anonim ***** válasza:

azért olyan könnyen nem lesz izmos az a kar..

Kérdező, bizonyos izomcsoportokra elismerem jó gyakorlatok vannak RR DVD-ken, combra, hasra sajátsúlyos edzésnek megfelel. a többit hagyjuk.. hátra nem edz, ha csak hasra edzel és hátra nem, annak egészségügyi következményei lesznek, csak idő kérdése kinél mikor.

izmosításhoz (feszesítéshez) írták: személyi edző, mondjuk 1 alkalom.

de alapnak: fehérjedús, tömegnövelő étrend, és súlyzós edzés.

2011. aug. 18. 09:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is a súlyzós edzést javaslom. Jó a RR dvd, megmozgat az is, de inkább azt akkor csináld, amikor nem tudsz menni vagy nincs kedved a kondizáshoz, súyzós edzéshez. Amíg a dvd-re tornázol, addig is mozogsz, és nem a fotelban tespedsz egy zacskó csipsszel :) Szóval sztem a mozgás nem lehet hátrányos.. Tömegnövelőt még nem szedtem, de a neve sem tetszik. Most nem kell kiselőadás, h márpedig milyen jók ezek a fehérjedús mesterséges porok, ha valaki fehérjére vágyik egyen meg egy finom grillcsirkét inkább. Meg a fogyózott eddig annak "tömegnövelő" szó szivenszúrás..
2011. aug. 18. 09:31
 9/10 anonim ***** válasza:

a tömegnövelő étrend gazdaságos alapja a csirkéd. semmi tápkieget, port nem írtam.

akinek meg ez a szó viccesen szólva "szívenszúrás" az tényleg jöjjön el 1-2 edzésre (és ez most nem az Aczél harcművészeti edzés hirdetése, ez az ingyenes verzió) és hamar fogalma lesz róla, milyen egy szíven szúrás.

nem hinném, hogy valaki megijedne fogyás közben a ténytől, hogy a fogyása után célszerű lenne tömegelnie amíg felszed némi izmot.

2011. aug. 18. 09:38
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzáértő hasznos válaszokat!!:-)
2011. aug. 18. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!