Fogyókúra után formásodni, izmosodni szeretnék. Segítség, hogy kezdjek neki?
152 cm magas vagyok most 53,5kg. Most fejeztem be egy fogyókúrát, de még mindig van rajtam felesleg. Valószínű a kúra alatt izomból is fogytam. Izmosabb, formásabb szeretnék lenni, milyen étrendet javasoltok és milyen mozgásformát?? Időnként szoktam tornázni, általában Rubint Rékára vagy Béres Alexandrára.
24L
Ha izomtömeget akarsz növelni akkor normális étrend és megfelelő súlyzós edzés kell.
Az ilyen dvd-ktől te izmosabb nem leszel... RR sem a saját dvd-jére edz, ő is keményen súlyzózik.
ma 12:16
köszönöm a segítséget!!
azért olyan könnyen nem lesz izmos az a kar..
Kérdező, bizonyos izomcsoportokra elismerem jó gyakorlatok vannak RR DVD-ken, combra, hasra sajátsúlyos edzésnek megfelel. a többit hagyjuk.. hátra nem edz, ha csak hasra edzel és hátra nem, annak egészségügyi következményei lesznek, csak idő kérdése kinél mikor.
izmosításhoz (feszesítéshez) írták: személyi edző, mondjuk 1 alkalom.
de alapnak: fehérjedús, tömegnövelő étrend, és súlyzós edzés.
a tömegnövelő étrend gazdaságos alapja a csirkéd. semmi tápkieget, port nem írtam.
akinek meg ez a szó viccesen szólva "szívenszúrás" az tényleg jöjjön el 1-2 edzésre (és ez most nem az Aczél harcművészeti edzés hirdetése, ez az ingyenes verzió) és hamar fogalma lesz róla, milyen egy szíven szúrás.
nem hinném, hogy valaki megijedne fogyás közben a ténytől, hogy a fogyása után célszerű lenne tömegelnie amíg felszed némi izmot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!