Kínszenvedés a fogyókúra. Normális ez?
mióta csinálod? nekem az első két hétben volt ez. akkor távoztak a méreganyagok és utána sokkal energikusabb, egészségesebb voltam. sokkal nehezebben fáradtam el.
most 10 hete váltottam életmódot, és már súlyt tartok, vagyis néha eszem olyat is, mint régebben, de ma már nem tudnék úgy étkezni... egyszerűen átállt a szervezetem, kisebb adagokat kívánok, egy zsírosabb kaja után fáj a hasam és csokiból is csak 1-2 sor esik jól.
nekem minden nap egy fajta kínszenvedés, a hiábavalóság teljes nyomása rajtam van. ezért is járok edzeni, ha fáj valami más, az elmém nyugodtabb.
egyébként el lehet viselni, én sem lettem még öngyilkos. de neked mondta valaki, hogy majd jó lesz? mert akkor hazudtak.
én soha nem lehurrogni akartam a harcosok étrendjét, csak nem szimpatikus amikor 1. úgy csinálnak mintha feltalálták volna a spanyol viaszt, holott egyértelmű: ha valaki egész nap zabál, de közben olyan aktív mint egy lajhár, akkor hízni fog. --> harcosok étrendje legalább annyira biztosítja a kalóriadeficitet, mint a 90 napos diéta: semennyire.
2. élettanilag továbbra sincsen alátámasztva, hogy a napközbeni 'alulevés' kimondottan jó lenne. azt, hogy rossz nem írnám rá, mert nem koplal, este pedig minden tápanyagot bevisz a szervezetbe. nekem inkább csak feltűnősködő, de önmagában inkább csak evési szokás, nem pedig étrend (étrendben adott mennyiségekről beszélünk, nem csak élelmiszerekről. harcosok étrendjéből nem tudod neked az adott izomtömegedhez mennyit is kellene enned pontosan)
azért írok, mert ilyesmiket eddig is írtam, de tényleg nem lehurrogásból akartam soha sem! egyetlen téma ahol nem vagyok objektív az a 90 napos baromság, más témáknál azért igyekszem szakmailag korrektül, konstruktívan megközelíteni a dolgot, és normális kritikát írni, ha valamiben kételkedem.
napi 5x reggelim: vmilyen szendvics igyekszem tk. zsemléől de nem mindig jön össze vagy zabkésa
tízórai: 1 müzliszelet
ebéd: az bármi lehet csak nem 2 tányér
uzsi: mint a tízórai
vacsi: mint a reggeli
eddig 2x voltam futni:)) 1 órát
ja és eddig tartottam a súlyom már lasan 3 éve .. nem sportoltam és volt olyan,hogy megettem 2 zsemlét és 1 tábla csokit egyszerre de olyan nap is,amikor alig ettem vmit.. biztos van ennek hatása már most is látom.. csak nincs akaraterőm... ezt kéne bizonygatni magamnak,hogy végre elhigyjem,hogy fogynom kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!