Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kilótól szeretnétek...

Hány kilótól szeretnétek megszabadulni 2012 januárjától nyárig? Még min fogtok változtatni?

Figyelt kérdés

Tartsuk egymásban a lelket! :)

Én 20 éves vagyok és 15 kilót kéne leadnom, de baromi gyenge vagyok, évek óta szerencsétlenkedem.

2011. dec. 23. 21:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

8-10 kilótól szeretnék megszabadulni én is.

19L

2012. jan. 1. 12:55
 12/19 A kérdező kommentje:

remélem mindenkinek sikerül.

Én elkezdtem számolgatni a kalóriákat, elég siralmas állapot ez :D

2012. jan. 2. 13:10
 13/19 anonim válasza:
Jajj, én olyan gyenge vagyok, hogy már tegnap feladtam... XD De tudom, hogy hol a hiba: alig van itthon kaja, mert anya már régóta nem vásárolt be, és nem találtam itthon semmit egészégeset, de azért megpróbáltam valamit enni, de elég keveset ettem, úgyhogy este már nem bírtam tovább, és bezabáltam.... Azt hiszem, amíg nem vásárol be anya, addig nem fogok hozzá olyan komolyan, mert a semmibõl ezt nagyon nehéz megoldani. :( Pedig már el akarom kezdeni! :((
2012. jan. 2. 14:10
 14/19 anonim ***** válasza:

Én meg olyan beteg vagyok, hogy örülok, hogy élek... Mondjuk alig eszem, de nem éppen egészségesen. Úgyhogy nálam is tolódik most ez legalább jövő hétig. A számolgatás amúgy csak eleinte nyomorult állapot, hamar meg lehet ám szokni!

Kitartás csajok!

2012. jan. 2. 14:36
 15/19 A kérdező kommentje:

akkor nem csak én vagyok ilyen szerencsétlen.

Képzeljétek... reggel 0,8kg-al többet mutatott a mérleg mint este. Jó, nyilván nem a hasamból tünt el a zsír, de annyira boldog vagyok, madarat lehetne fogatni velem. :D Tudom hogy csak a mérleg szórakozik, de akkor is...

2012. jan. 2. 23:38
 16/19 anonim válasza:

Én 12 kilót szeretnék fogyni.

33 éves vagyok, 178cm magas, és 92 kg. Ja, és férfi.

A munkahelyemen indul egy fogyókúraverseny, pénteken lesz a mérlegelés. Beneveztem, mert ez plusz elszántságot ad nekem, hogy a kollégáim is velem vannak.

A verseny március végéig tart, szerintem addigra ha nem is könnyen, de kivitelezhető a 80 kg-os célsúly.

Üzenem az összes előttem szólónak, hogy kitartás, és mindig a cél lebegjen a szemetek előtt!

Tudom, a teli hűtőszekrény nagyon szép látvány, de este hat után tabu! Nem is megyek majd a közelébe...

Üdv: Laci

2012. jan. 4. 14:52
 17/19 anonim válasza:

Ja, és a "Fegyencedzés" nevű programot csinálom majd, futással és komoly diétával kombinálva. Persze az eredmény akkor lesz majd maradandó, ha az egészséges étkezés megmarad, és nem térek vissza a "mindent bezabálok" filozófiához.

Ételtársítás(mit mivel eszem), finomított szénhidrátok kiiktatása, állati zsiradékok minimális szintre szorítása, helyette növényi zsiradékok mértékkel való bevitele. Sok növényi rostot kell fogyasztani, ezek pucolják az emésztőrendszert. Sok folyadék(tiszta víz, zöld tea), és szaunázom majd szinte minden nap.

Üdv: Laci

2012. jan. 4. 15:06
 18/19 A kérdező kommentje:
Laci, biztos sikerülni fog, de nehogy túlzásba vidd! A husis-kigyúrt pasik jobban néznek ki mint a vékonyak :)
2012. jan. 4. 20:31
 19/19 anonim válasza:

Köszönöm a bíztatást, de jelenleg "husis-zsíros" vagyok.

Nagyon komolyan edzettem korábban(manapság sajnos már nem), és a fényképeket nézegetve viszonylag jól néztem ki. Viszont soha nem voltam elégedett az alakommal, de most már boldogan kiegyeznék azzal a régi izomzattal, ami "husis-kigyúrt" volt. :)

Laci

2012. jan. 5. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!