A belinkelt fogyókúra/diéta tényleg hatásos? 2 hét alatt sok zsírt le lehet adni vele? Én 2 kg. -tól szeretnék megszabadulni. Az menni fog?
A kevéske narancsbőr eltűnne a fenekemről, ha ezt végigcsinálnám? 16O cm, 49 kg vagyok most, 2O éves.
Most végignéztem az első linket, tetszett. Mindaddig amíg meg nem láttam az első napra jutó ételmennyiséget. Én konkrétan éhen halnék tőle:D
Én 25/F vagyok, 2 hete írogattam én is ki hasonló kérdéseket, mit ehetek, hogy mozogjak. Sokan segítettek, és hasznos válaszokat kaptam. Ez alatt a 2 hét alatt fogytam 2,5 kilót. És úgy h rendesen étkezem mellette.
Újra kickboxolok, egészséges dolgokat eszem, elhagytam a cukrot és a műkajákat.
Bnőm Béres Alexandra videóra nyomja itthon, az főleg láb-fenékre van, és hatásos neki. Ha gondolod, és van időd próbáld ki a fogyókúra mellett:)
Én is osztom az első választ; én ezek végigolvasása után mindig úgy érzem, hogy hiányzik az utána 2 hétre elegendő 'étrend-visszaállítási kalauz':), mert ezt elolvasmán a következők ugrottak be a következő heti étrendre:
Reggeli: kalács+ lekvár
Tízórai: t.k. kenyeres szendvics, uborkával, csmell.sonkával
Ebéd: Milánói makaróni/, Bolognai spagetti.. sok sajttal, és sok tésztával
Uzsonna:1 db körte
Vacsi: cs/pulykamell salátával
(mert kb. ilyeneket fox kívánni, és nem biztos, hogy mértékkel!)
Márpedig egy ilyen scarsdale fogyi után mindenfélére farkaséhséget érezhetsz, és nincs semmi támpont az utána levő 2 hétre, hogy ne akard önuralom hiányában, akaratodon kívül visszahízni.
Zsírégetés nincs mozgás nélkül, a narancsbőr eltüntetéséhez meg még várat magára a legegyszerűbb megoldás.. addig marad a torna, edzés, futás, c-vitamin fogyasztás, és az időnkénti külső kezelés...
Szia!:)
Köszönöm nektek is, sok hasznos tanácsot kaptam ma! :)
Ezentúl fogok (legalábbis azon leszek.... ) ugrókötelezni és megpróbálom végigcsinálni ezt a 2 hetet... Jó lenne leadni azt az 1-2 kg zsírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!