Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kilótól szeretnétek...

Hány kilótól szeretnétek megszabadulni 2012 januárjától nyárig? Még min fogtok változtatni?

Figyelt kérdés

Tartsuk egymásban a lelket! :)

Én 20 éves vagyok és 15 kilót kéne leadnom, de baromi gyenge vagyok, évek óta szerencsétlenkedem.

2011. dec. 23. 21:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Pont ez a fő célkitűzésem most. Szerintem elkezdek majd egy teljesen új füzetet,és abban fogom vezetni,hogy hogyan haladok. Nekem a cél 6-7 kg,az sem baj,ha lassan érem el a célom,az a lényeg,hogy nyárra formába hozzam magam:) Szóval mindenképp változtatni fogok az étkezési szokásaimon,nem fogok nassolni,6 után tényleg semmit nem fogok enni,valamint sokkal többet fogok sportolni. Rendszeresen fogok futni járni,és tornázni:)

Akkor legyen ez egy teljesen más,új év,legyél elég kitartó,és akkor biztosan fog sikerülni! Sok sikert!:)

2011. dec. 23. 21:37
 2/19 anonim ***** válasza:

Hát nekem nyár végére 20 kg a célkitűzés:) Tök jó alkalmazást szedtem le telomra,ilyen személyi edzős program,nekem nagyon bejön,remélem sikerül vele:D

Amúgy 25 éves vagyok,és a terhesség/szoptatás alatt ragadt rajtam ennyi:D

remélem sikerül:)

2011. dec. 23. 21:46
 3/19 anonim ***** válasza:

Ja,és még vmi,kezdd el ma,vagy holnap,de ne várj januárig.

Mert nekem ez a "majd holnaptól" jelentett kb plusz 5-6 kg-t:D

2011. dec. 23. 21:47
 4/19 anonim ***** válasza:
15 - 20 kg- tól
2011. dec. 23. 21:55
 5/19 anonim ***** válasza:

én igazából csak folytatom azt a diétát, amit erre a 3 napra felfüggesztettem. meg majd szilveszter este sem fogom tartani azt hiszem :)

sok fehérjét eszem, kevés és jó minőségű szénhidrátot és egészséges kajákat. és heti 20-25 km-et futok (összesen, tehát 2-3*10 vagy 4-5*5). így a még rajtam lévő 4-5 felesleges kilóval szeretnék leszámolni. akkor lennék átlagos (kb. 175/65), de a bombanőhöz szerintem még 8-10 kilót le kéne adnom. majd meglátom, mert sajna elég nehezen megy.

amin változtatnom kell, hogy odafigyeljek a mennyiségekre, mert eddig is szépen fogytam, és nem is bűnöztem soha, de sajnos volt, hogy többet ettem az előírt kajákból, mint kellett volna.

2011. dec. 24. 00:09
 6/19 anonim válasza:

Hali! :)

Én 15 éves lány vagyok, jelenleg 170 cm és kb. 70 kg. Én 15 kg-ot szeretnék lefogyni. Az utóbbi fél évben 10 kg-ot szedtem magamra a stressz miatt, de igyekszem az újévben többet pihenni, sportolni, egészségesen étkezni, és akkor remélhetõleg sikerül leadni az a felesleges 15 kilót. Sok sikert mindenkinek! :)

2011. dec. 24. 04:45
 7/19 anonim ***** válasza:

Hát, én már elég sokat fogytam, az utolsó 5-6 kiló van hátra :). Áprilistól decemberig lement 12 kg. Lassan, de biztosan! :) Az étkezésemmel nincs gond, de amint lehet menni futni, menni fogok. Addig csak itthon tornázom. :D Már alig várom a nyarat, hogy végre én is vehessek föl rövidnadrágot! *-* :)

14l

2011. dec. 24. 10:00
 8/19 anonim ***** válasza:

Én kb. 10-től, aztán nyáron még egy pártól.

Én beszigorítok januártól újra, minimum heti 3 edzés, és sok fehérje kevés szénhidrát, lehet, hogy bevállalok egy konkrét diétát is, azt még nem tudom. De mindenképpen 1800 kcal alatti étrenden kell élnem.

2011. dec. 24. 12:12
 9/19 anonim ***** válasza:
Én 30 kg-ot szeretnék leadni.Még nem tudom mivel csináljam,valaki tudna ajánlani valamit??
2011. dec. 24. 15:47
 10/19 anonim ***** válasza:
Meg 8-10 kilotol szabadulnek, mielott a masodik gyermekkel terhes leszek.
2011. dec. 26. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!