Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit, és milyen gyakran...

Mennyit, és milyen gyakran kellene futnom, hogy meglegyen az eredménye?

Figyelt kérdés

Kb.10 kg.-ot szeretnék fogyni, ami a terhesség és az azt követő egy évben rám jött.

Diétázzak is? Mit ajánlotok?

Várom a tanácsokat! KÖSZI!

2009. máj. 18. 20:29
 1/3 anonim válasza:
A futás csak az elején éget zsírt... utána már csak izomzatot épít..mert egy bizonyos pulzusszám alatt éget a test zsírt és felette már épít... nem épp lehet elérni vele a kívánt súlyt..inkább torna és mellette diéta ami hasznosabb..én az 1000kcl egy napot ajánlom mint diéta nekem bevállt
2009. máj. 18. 21:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez szervezet függő. Én is futok, sőt inkább kocogok, mert nem kocogással van a pulzusom a zsírégetőben, és én már 5 hónapja csinálom, de még mindig fogyok. Persze, diétázom is. A lényeg, hogy ne emeld a tempót, mert a gyors futás, az valóban nem éget zsírt, de a lassú kocogás, vagy a gyors gyaloglás igen. Heti 3-szor minimum, kezd 10-15 perccel és fokozatosan emeld. A cél min. 40 perc folyamtos kocogás, de egy idő után már a 60 perc. De keress rá a neten, sok infó van, hogy hogyan kell futni,és , hogy kezdjen hozzá, aki kezdő. Sok sikert!
2009. máj. 19. 10:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Bocs! Javítás: nekem a kocogással van a zsírégetőben
2009. máj. 19. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!