Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit kéne még ma ennem, hogy...

Mit kéne még ma ennem, hogy meglegyen a napi diétás adag?

Figyelt kérdés

Amit ma ettem (suli miatt):

reggeli: 50g zabpehely, 1 natúr joghurt, 10-20 szem szőlő

10órai: 2 szelet Ceres tk. kenyér sonkával, cottage cheese-zel (vagy hogy kell írni a ragozást :D) (ez 1 szendvics), 2 marék földimogyi

ebéd: 2 ugyanilyen szendvics, sajt nincs benne, vékony vajréteggel, fél kígyóuborkával.

most értem haza, és innentől:

uzsonna: ????

utána 40 perc edzés

vacsi: fehérjeturmix

mit tegyek be az "uzsonnához"?

ezek vannak itthon: tk kenyér, pufirizs, rizs (főzni kéne:S), tojás, 2 szelet sonka, alma, zabpehely, mogyi, babkonzerv... kb ennyi.

Ötlet?

2011. szept. 22. 19:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem egyel pufirizset meg almat. Az a 2 marek mogyoro ha jol tudom rengeteg kaloriat tartalmaz. nem akarok hulyeseget irni, de szerintem az onmagaban kb 6-700 kcal lehetett...
2011. szept. 22. 19:38
 2/3 A kérdező kommentje:
a turmixszal együtt 1150 kcalnál tartok... 2 marék mogyoró azért nem olyan sok, kb. 6-70g (legalábbis ennyi fogyott a 200g-os csomagból). persze a marék nálam nem a 2 kinyitott tenyerem térfogata, hanem az, hogy tartod az egyik kezed, és amennyit leejtés nélkül meg tudsz fogni, azt beleöntöd.
2011. szept. 22. 19:56
 3/3 anonim ***** válasza:
de aranyosan irtad lee. :DD
2011. szept. 22. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!