Élvezitek a diétás étrendet?
Ha a diéta egyértelműen élvezetes lenne, nem lennének túlsúlyos emberek. Vannak pozitív hatásai, de egyértelműen korlátozza az étkezést.
Kívánom, hogy a pozitív hatások minél hamarabb jelentkezzenek nálad.
Ha eleget eszem, akkor igen. Nekem szerencsére nem hiányoznak a zsíros és rántott dolgok, soha nem is főztem ilyeneket, csak anyukám. Ő még mindig így főz, és így, hogy már nem mindennap eszem a főztjét, csak néha, észrevettem, hogy sokkal kevesebbet tudok enni az ételeiből, mint régen, és egy ebéd után a vacsora sem megy le (amúgy mindig vacsorázom), pedig vigyázok, hogy ne egyem túl magam.
A kenyérről semmiképpen ne mondj le, ha nem teszed meg örökre, a rövid távú sikert csúny visszahízás követi, ha újra eszel, ezért folyamatosan edd, de csak reggel, és normális mértékben (nem 4 szelet).
A cukornélküliséget néhány hét alatt megszokod, ha ez vigasztal. De én a helyedben fokozatosan hagynám el, akármilyen rosszak az eredményeid. Persze te tudod, meg a te egészséged, de drasztikusan csinálni nagyon nehéz, sokkal nehezebb, mint fokozatosan leszokni.
A rántott dolgok megoldhatók, ha van rá pénzed... Jön a karácsony. :) Megkérheted a családot, hogy dobják össze neked. Van egy Tefal Actifry nevü kütyü, az 1 kanál olajjal sütő olajsütő. :) Nekem már egy éve megvan és nagyon elégedett vagyok vele. Eszem sült krumplit is (nem napi szinten természetesen és nem egy vödörrel!), amit 1 kiskanál olívaolajjal sütök. A krumplival nincs gond fogyókúrában sem, igaz, hogy keményítő, de egészséges és nem is nagy a kalóritartalma, módjával lehet enni. Kevés olívaolajjal ezt nem rontod el. Rántottakat is csinálok benne, tk. liszttel, amit olajspray-vel megspriccelek (szintén olívaolaj), tökéletesre sül, a felhasznált olaj meg olyan kevés, hogy nem is mérhető. A 2 dl-es olajspray hónapokig elég (én utántöltöm olívaolajjal). A sült csirke is fincsi, ami alá nem is kell olaj, kisül belőle annyi, amin megsül. Csak a fantáziád szab határokat, és sokkal egyszerűbb sütni benne és eltakarítani, mint pl. serpenyőben.
Egyetlen hátránya az ára: kb. 40 ezer Ft.
de gáz, a csirke nem süti magát az ember szájába, és még csirke ízű is..
lehet próbálkozni tücsökkel vagy macskával, ha nem szeretjük a hagyományos húsokat..
Sogron fia Jézusom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!