Irnátok nekem fogyókurás étrendet?
reggeli viszonylag gyors ch, például teljes kiőrlésű kenyér, vagy zabpehely és gyors fehérje.
ezt követően 4-5 étkezés, amely sok fehérjét és zöldséget tartalmaz minimális ch-val.
Lefekvés előtt pedig sovány túró és lenmagolaj.
A napi chd ne haladja meg a 150g ot, de mivel azt se írtad hány kiló vagy ... ez kb egy 70-80 kg os nőre vonatkozik.
A fehérjéd pedig a (testsúlykg*3,5) gramm legyen. ( 70 kg nál ez 245 g.
"Lefekvés előtt pedig sovány túró és lenmagolaj."
kóstolta már ezt valaki? nah jó étvágyat hozzá annak aki írta.
itt vannak mintaétrendek, mindenféle igényre :D
Tudatos táplálkozás... Vannak benne értelmes dolgok, de összességében akkora baromságot írt le aki készítette, hogy az első oldal után tovább se olvastam.
430g ch 78 kg os nőnek a fogyás érdekében? MI????? Azzal aztán életbe nem fog fogyni... 160 g fehérje az izomfejlődéshez? max 1 80 kg os embernek...
A mintaétrendek meg már önmagukban hülyeségek 1 mert szar az étrend, 2 mert még amit Ő írt alap feltételeknek sem felel meg. Mind1 nem ragozom aki hülyeséget akar csinálni az csinálja, én személy szerint biztos, hogy nem csinálnám.
én foglalkozom szabadidőmben étrend összeállítással.
priv.
Egyel ami jolesik csak szamold a kaloriat. Ha nem halalod tul a napi 2500 kaloriat akkor jo uton haladsz.
Este 6 utan probalj meg ne zabalni, max salata sovany turo vagy parolt zoldseget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!