Milyen étrendet kéne használnom?
szerintem feltétlen nézz tömegtartó étrendet, ennek keretében minden tápanyaggal elláthatod a tested, ez számottevő előnyt fog jelenteni a kortársaiddal szemben, akik minden sz.art össze esznek.
tehát rá is kereshetsz erre, de ha nem megy, akkor linkelhetünk hasznos olvasmányokat.
jó, hogy érdekel az étkezésed!
13 évesen valóban erős lenne egy diétába belekezdeni, főleg iskolaidőszakban, mert aztán meg az órán nem tudsz odafigyelni.
Én a következő változtatásokat ajánlanám. Szénsavas üdítők, fehérkenyér, tészták, péksütemények elhagyása. Édességet csak ritkán egyél. Próbálj meg három óránként enni, és igyál sok folyadékot. Nyugodtan edd azt, ami otthon az ebéd, csak kevesebbet egy kicsivel abból, ami hizlalóbb. Szerintem ne fogyj le túl sokat,még fejlődésben van a szervezeted, nagyon sokat fogsz még alakulni alapból is.
asszem ma reggel már írtam valakinek hogy "alap gumicukorpapírom" és nem akarom elkoptatni a szövegem..
így neked csak egy szívesen marad.
súlyzózást mindég hozzá lehet csapni, ha van időd még. (legyen)
plusz energiát égetsz, stimulálod az izmaid, nagyon jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!