Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen étrendet kéne használnom?

Milyen étrendet kéne használnom?

Figyelt kérdés
Kerékpározok,Görkorcsolyázok és az étrendemen is szeretnék változtatni,hogy leadjak úgy 7 kg-ot 174 cm 73 kg vagyok,13 éves.Tudnátok olyan étrendet javasolni ahol konkrétan megmondják hogy mit szabad és mit nem szabad enni.Valójában nem a kg-ok hanem a cm-erek számítanak nállam :)
2011. okt. 11. 18:02
 1/9 anonim ***** válasza:
13 évesen nem szabad fogyókúrázni, sok mozgás és kevesebb nasi! Ha tényleg változtatni szeretnél akkor kérd ki a gyermek orvosod tanácsát.
2011. okt. 11. 21:19
 2/9 anonim ***** válasza:

szerintem feltétlen nézz tömegtartó étrendet, ennek keretében minden tápanyaggal elláthatod a tested, ez számottevő előnyt fog jelenteni a kortársaiddal szemben, akik minden sz.art össze esznek.

tehát rá is kereshetsz erre, de ha nem megy, akkor linkelhetünk hasznos olvasmányokat.

jó, hogy érdekel az étkezésed!

2011. okt. 15. 20:51
 3/9 anonim ***** válasza:

13 évesen valóban erős lenne egy diétába belekezdeni, főleg iskolaidőszakban, mert aztán meg az órán nem tudsz odafigyelni.

Én a következő változtatásokat ajánlanám. Szénsavas üdítők, fehérkenyér, tészták, péksütemények elhagyása. Édességet csak ritkán egyél. Próbálj meg három óránként enni, és igyál sok folyadékot. Nyugodtan edd azt, ami otthon az ebéd, csak kevesebbet egy kicsivel abból, ami hizlalóbb. Szerintem ne fogyj le túl sokat,még fejlődésben van a szervezeted, nagyon sokat fogsz még alakulni alapból is.

2011. okt. 16. 09:57
 4/9 A kérdező kommentje:
nem hoz ki konkrét olvasmányt :/ linkelnétek ?
2011. okt. 16. 16:51
 5/9 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

ez belefér 13 évesen is. csak egészségesebb leszel mint a társaid, de az ritkán baj.

2011. okt. 16. 16:53
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen :D
2011. okt. 16. 17:55
 7/9 anonim ***** válasza:

asszem ma reggel már írtam valakinek hogy "alap gumicukorpapírom" és nem akarom elkoptatni a szövegem..

így neked csak egy szívesen marad.

2011. okt. 16. 18:02
 8/9 A kérdező kommentje:
Egyébként a mozgásfajtával nincs baj? tehát ha zsírt szeretnék eltüntetni ez megfelel ? Vagy netán hozzácsapjak egy kevés súlyzós edzést is ?
2011. okt. 16. 18:07
 9/9 anonim ***** válasza:

súlyzózást mindég hozzá lehet csapni, ha van időd még. (legyen)

plusz energiát égetsz, stimulálod az izmaid, nagyon jó ötlet.

2011. okt. 16. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!