Milyen diétás halloweeni recepteket ismertek?
Sütőtök!
Fahéjas-diós alma, szőlős-almás gyümölcs saláta.
Esetleg tökmaggal díszített tönkölylisztes, vagy sokmagos pogácsa.
Nem tudom mit értesz te diétás alatt, de írok párat amit én is megeszek. (Én rendkívül kényes vagyok a kajára, például a bolti majonézt, mustárt, stb. sem eszem meg, és az édesítőszert sem)
sütőtök bármilyen hússal ízlés szerint
zsíron (egészségesebb mint az étolaj) pirított felaprított alma (szegfűszeggel és fahéjjal kell fűszerezni) sült csirkecombbal
sült alma (szegfűszegeket érdemes beleszúrni sütés előtt, esetleg fahéjat lehet rá szórni) akármilyen hússal ízlés szerint.
grillezett egész csirke a fent említett köretekkel
Ez diétás.Biztos, hogy finom lehet.
Egyébként én is tervezek halloween partyt csinálni, tavaly zombinak öltöztem, nagyon durva volt.Már várom az ideit is, szerintem nagyon jó lesz, és én is fogok valami rémisztő finomságot sütni, a neten egy csomó jó halloween-es receptet találtam.:)Mondjuk ezek nem diétásak, de szerintem alkalmanként lehet enni ilyeneket is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!