Milyen túrós recepteket tudtok?
Nagyon szeretem a túrót, minden nap megeszek min. 250 g-ot, de valamikor többet is, persze zsírszegényet.Valamikor csak simán eszem, nem rakok bele semmit, de valamikor teszek bele natúr joghurtot vagy gyümölcsöt.Még lemegy 2-3 kg, és elkezdek súlyt tartani, de akkor is ugyanígy fogok táplálkozni, mert életmódot váltottam, csak egy kicsivel többet eszek, hogy súlyt tartsak.Ja és rendszeresen mozgok.Heti 5x járok konditerembe, fél éve, és már látszik, hogy edzek. 158cm/47kg vagyok, 19%-os a testzsírom, pár hónapja 23%-os volt.Egyébként nem tudom, hogy mennyi lenne az ideális testzsírszázalék.
Ha tudtok, írjatok minél több receptet, ami diétás, és van benne túró, de belinkelhettek egy oldalt is, ahol vannak ilyen receptek.
ha nemcsak édesen szereted a fűszerezésnek rengeteg módja lehet.
snidling, tárkony, bazsalikom, rozmaring, kapor, koriander,ezek csak szerény válsztéka annak amit zölden is lehet kapni csokorban, vagy akár cserepes változatban is.
a szárítmányok között is rengeteg finom fűszer akad,
a borstól a köményen át a curryig, gyömbérig... stb.
kóstolgas, ízlelgess, de 3 félénél többet ne tegyél bele,mert akkor agyoncsaphatják egymást.
a sós változatok most még paradicsommal, paprikával, de akár gyümölcsökkel is nagyon jól variálhatók.
Az olajat,porcukrot én kihagytam. Lekvárnak,diétás lekvárt használtam,lisztnek meg ch csökkentett lisztet. Nagyon finom és nem sok kcal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!