Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen fogyis saláta recepteke...

Milyen fogyis saláta recepteket tudtok?

Figyelt kérdés
Fogyózni kezdtem, de nem tudok sok receptet. Amit szoktam csinálni, abba teszek salátalevelet, paradicsomot, zöldpaprikát, pilykamellsonka darabkákat és joghurtot majonézzel összekeverve. Néha csinálok görögsalátát is. És légyszi önteteseket írjatok mert főleg azokat szeretem, az eceteseket, olajosokat nem.
2011. máj. 7. 17:05
 1/2 anonim ***** válasza:
összevágom a zöldséget egy tálba beleteszem és megeszem.
2011. máj. 7. 17:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Én ezt csináltam ma vacsira: 1 fej káposztát lereszeltem, lesóztam és hagytam állni negyedórát, majd kinyomkodtam és belereszeltem 2 szál sárgarépát, 2 szál újhagymát, és nyakonöntöttem tejföl+cukormentes majonézzel, pici bors és jól behűtve isteni. Ha mellé van még egy szelet natúr sült husi, csirekcomb, isteni finom, akár ebédre, akár vacsira is mehet. Másik: lereszelek kígyóubit, retket, karikázok bele újhagymát, főtt tojást, sárgarépát, mehet bele hagymán megfuttatott gomba is, pici pirított sonka csíkok, só, bors, tejföl+cukormentes majonéz.
2011. máj. 7. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!