Milyen süti recepteket tudtok, nem mindent ehetek. Tovább lent?!
Paleó táplálkozást folytatok illetve elkezdtem már 2 hete méregtelenítés céljából természetgyógyász által.
Amit ehetek: zab, gyümölcs, zöldség, hús (kivéve disznó, tojás
Amit nem ehetek: búza, krumpli, rizs, szénhidrát/de azt kis mennyiségbe fogyasztok mert kell a szervezetnek/ nem ihatok tejet sem.
Édesanyám múltkor csinált nekem zablisztből muffint de szörnyű volt. Tudtok recepteket adni?
Diétás kókuszgolyó
Lereszelsz 3 almát, összekevered zabpehellyel, fahéj és édesítőszer. Jó sok zabot felszív ha leves az alma. Mehet még bele egy kis kókuszreszelék is. AZtán 1 estére hűtőbe (de ha most megcsinálod, este már eheted) és utána kis golyókat kell belőle formázni (nem muszák, én natúrba szoktam enni ezt a pépet). Kókuszreszelékbe forgatod.
Azért nem írok mennyiséget, mert az almától függ, hogy mennyi zabpelyhet igényel. A fahéj meg ízlés kérdése. :)
nagyon félrevitt a " természetgyógyászod"....
keress más egészséges étrendet, van bőven.
Odaírtam, hogy fogyasztok szénhidrátot tehát mi a panasz?:D
Köszönöm az első válaszolónak.
Első vagyok.
Bocs a kakaópor kimaradt. Viszont én most anélkül ettem, úgy is finom volt :)
A lisztet kukoricaliszttel pótolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!