Írnátok fogyis, csirkemell recepteket?
Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 21:19
1/2 anonim válasza:
vagy süsd ki olaj nélkül,olyan tepsiben ami erre való vagy alacsony kalóriatartalmú pácba pácold és úgy süsd ki,finom és nem hízlal!:)
2/2 anonim válasza:
Én mindig natúron ettem, párolva. Azért, mert ha pl. megtöltöd (zsíros...) sajttal nagyon megnő a kcal tartalma. Ha szalonnába tekered stb, akkor is több száz kcalt hozzátehetsz.
Zöldségekkel megtöltheted. Ne használj tejfölt, plusz zsiradékot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!