Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Írnátok nekem olyan recepteket...

Írnátok nekem olyan recepteket, amelyekben csak zöldség van, és fogyókúrás. Max csirkemell vagy hal lehet benne. Főként zöldségeseket várok. Pl: vannak töltött padlizsánok, hogyan készül?

Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 11:42
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
www.mindmegette.hu egy rakat receptet találsz
2009. dec. 18. 11:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:

Tudom, de vannak hülyeségek is, tapasztalat.

Ezért olyanok válaszát várom, akik próbálták az adott receptet és finomnak vélték.

2009. dec. 18. 12:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
www.vegansagok.blogspot.com tele van zöldséges receptekkel
2009. dec. 18. 12:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

vajban párolt fokhagymás kelbimbó(nyami)

vagy tepsibe leraksz brokkolit,teszel rá tejfölt és reszelsz rá vmi jó minőségű sajtot, be a sütőbe és iszoynat finom!

2009. dec. 18. 14:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

az én töltött padlizsánom:

hozzávalók:

2-2 padlizsán (mérettől függően)

1 nagy fej vöröshagyma

1 nagy fej paradicsom

1 doboz csiperke gomba

1 nagy doboz zsírszegény tejföl

1-2 ek olivaolaj/margarin

só, bors, paprika, kakukkfű


A padlizsánokat félbevágom, kivájom a belét egy evőkanállal, és besózom (a feleket és a belet is)

Amíg a padlizsán izzad, és előmelegedik a sütő, a paradicsomot, és a vöröshagymát apróra vágom, majd a kivájt padlizsánbelet is. Ezután, ha a padlizsánfelek már elég levet eresztettek, beteszem őket a sütőbe, kenek rá egy nagyon pici margarint, és negyed órára beteszem a sütőbe (kb.180 fokra. Közben egy kis olivaolajon, vagy margarinon megpirítom a hagymát, rászórom a paprikát (pörköltalapot csinálok), majd erre rádobom a kockára vágott padlizsánbelet, a gombát (levével együtt) és a legvégén a paradicsomot, hogy ne főjön szét, épp csak megmelegedjen. Sóval-borssal-paprikával és kis kakukkfűvel fűszerezem. Amikor az alapanyagok nagyjából megfőttek, leveszem a tűzről és hozzákeverek 2-3 ek. tejfölt. Ekkorra letelik a padlizsán 15 perce, kiveszem a sütőből, és a felekbe belekanalazom az elkészült tölteléket. Jó púposra szoktam rakni, a tetejére pedig még egy kis tejfölt és olívabogyó-karikákat (én odavagyok érte, ez a nagy gyengém, de kihagyható)is teszek, aztán be még 10-15 percre a sütőbe.

Isteni! Ha esetleg kimaradna a töltelékből, magában vagy tésztával is finom.

2009. dec. 18. 17:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

2-3 padlizsán persze...


(az előző voltam)

2009. dec. 18. 17:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt úgy leírtad, hogy összefutott a nyál a számban olvasás közben. Kipróbálom. :D
2009. dec. 18. 20:32

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!