Ajánlanátok jó pác recepteket csirkemell grillhez?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 18. 13:35
1/3 anonim válasza:
Én fehérboros-mézes-csilis pácban szoktam egy napig tartani.
A fehérbort felforralom, felolvasztom benne a mézet és csilipaprikát török bele, majd amikor kicsit lehűlt, beleforgatom a csirkét, alufóliába teszem és be a hűtőbe egy napra.
Ugyanezt mustárral, fokhagymával (összenyomott) és barnasörrel is meg lehet csinálni. :)
2/3 anonim válasza:
Joghurt, és amilyen fűszert csak szeretsz, azt bele. Lehet bele vörös- és/vagy fokhagymát is tenni, iszonyú finom :)
3/3 anonim válasza:
Ha a csirkemellett grillezed,az rettenetesen száraz lezy,ahkár milyen pácban tartod előtte.Grillezni csak a zsírosabb jelklegű húsok valók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!