Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ajánlanátok jó pác recepteket...

Ajánlanátok jó pác recepteket csirkemell grillhez?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 18. 13:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Én fehérboros-mézes-csilis pácban szoktam egy napig tartani.

A fehérbort felforralom, felolvasztom benne a mézet és csilipaprikát török bele, majd amikor kicsit lehűlt, beleforgatom a csirkét, alufóliába teszem és be a hűtőbe egy napra.

Ugyanezt mustárral, fokhagymával (összenyomott) és barnasörrel is meg lehet csinálni. :)

2010. ápr. 18. 14:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Joghurt, és amilyen fűszert csak szeretsz, azt bele. Lehet bele vörös- és/vagy fokhagymát is tenni, iszonyú finom :)
2010. ápr. 18. 14:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha a csirkemellett grillezed,az rettenetesen száraz lezy,ahkár milyen pácban tartod előtte.Grillezni csak a zsírosabb jelklegű húsok valók.
2010. ápr. 18. 21:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!