Recepteket keresek a babámnak, és több helyet úgy írja, hogy darált csirkemell, ha nincsen darálónk, hogyan oldjam meg?
Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 06:50
1/6 anonim válasza:
Turmixgép.ez az első időkben mindenképp kelleni fog.amugy én sose recept szerint főztem hanem ami épp eszembe jutott olyan kombinácioban csináltam az ennivalot neki.
2/6 anonim válasza:
Én mindig roston megsütöttem a husit, és aztán botturmixszal a zöldséggel/gyümölccsel turmixoltam le.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod! Eszembe juthatott volna a turmixgép, látszik, hogy nálam még reggel van :-)
2011. máj. 19. 06:57
4/6 anonim válasza:
:))bocs,azt hittem darálo alatt turmixot értesz:)de én volt h csak az apritogépet használtam mikor nem csináltam sokat.
5/6 anonim válasza:
Ja!meg amit irtak a botmixer-az annyibol jobb h kis mennyiségnél is jol müködik,mig a turmixgépbe kell egy bizonyos mennyiség h ne csapja fel az oldalára az egészet.
6/6 anonim válasza:
Én egyik gyerkőcömnek sem turmixoltam az ételt. A húst késsel vágtam olyan apróra amilyenre csak lehet, a zöldséget meg villával törtem/töröm össze. 5 hós a kisfiam és nem probléma számára ha kicsit darabos az étel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!