Mikortól lehet nekik készíteni főzeléket hússal (csirkemell)?
Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 07:17
2/5 anonim válasza:
Nekem a védőnő 5 hónapot mondott, de tápszeres babáról van szó.
3/5 anonim válasza:
Én 4,5 hós kora óta adom neki a főzeléket és a husit. Megérezte ezeket az új ízeket és innentől kezdve nem volt hajlandó megenni a tápszert. 10 hónapos kora óta pedig a tejpépet sem, mondjuk eddig sem szerette igazából csak adtam neki, hogy valamicske kicsike tápszer is legyen benne egy nap egyszer legalább.
Most 10,5 hós és mindent eszik, amit egy ilyen idős baba ehet. Bármilyen sós kaja jöhet neki, az édesért nincs annyira oda.
Husiba mi a csirkemellel kezdtük aztán jött sorba a többi pulyka, borjú, már ettünk nyulat, halat, marhát és sertést is. Zöldségből a répával, a zöldborsóval és a burgonyával kezdtük.
4/5 anonim válasza:
Az én kisfiam tápszeres,most 6 hónapos,2 hét múlva kap először husit!
5/5 anonim válasza:
Ha 6 hónaposan kezded a hozzátáplálást, kb. 7 hónaposan adhatsz neki csirkemellet, az alap zöldségek bevezetése után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!