Csirkemell-ből milyen ételt lehet készíteni?
Én ma készítettem ebédre nyársra húzott változatban.
Hagyma, gomba, husi, szalonna... ráhúztam a nyársra, alá cukkíni és maradék gomba és hagyma + olaj, be a sütőbe, hozzá majonézes kukorica.
Meglepi volt a férjemnek és nagyon dícsért! :)
Csirkemellböl annyi mindent lehet! Egy pár:
A csirkemellet felcsikozod,hagymát dinsztelsz,majd ráteszed a husit,izlés szerint befüszerezed,mikor jó a husi öntesz hozzá konzervkukoricát,vagy borsót,vagy gombát,együtt sütöd még egy kicsit,majd felöntöd tejszinnel,összerottyantod és kész. Penne tésztával ajánlom. A másik nagyon finom,felszeleteled a csirkemellet,befüszerezed,majd lisztbe,tojásba forgatod,végül reszelt sajtba. Jénaiba teszed,ha gondolod tehetsz rá vékony baconszeleteket is,majd leöntöd a következö szósszal,és alufólia alatt megsütöd. Szóval vajon megfuttatsz egy kis lisztet,és tejfölös tejjel felöntöd. Én ezt is be szoktam izesiteni izlés szerint. Rizzsel ajánlom. Na még egy harmadik recept: Felcsikozod a mellet,vajon megpárolod,füszerezed,és mikor majdnem kész teszel hozzá bármilyen mirelitzöldséget,és ezzel együtt készre sütöd. Ez jó kis diétás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!