Ennek így lenne eredménye? Nagyon zavaró a "puhaságom".
Elég nagy zsírréteg maradt rajtam(comb,has,derék,fenék)
Ha hetente 3X eljárok futni (ebből 2X intervallumos futás) és mellette súlyzós torna dvd-ket csinálnék hetente 2X, akkor az hatásos lenne?
Az étkezésre odafigyelek.Vagy mit ajánlotok?Mert nagyon zavar ,hogy olyan puha vagyok.:S Vékony szálkás testet szeretnék.Hogy lehetne ez lehetséges?
157cm/46kg
pedig lehetséges :D
én 160 cm és 48 kiló voltam és még úgy is tiszta háj voltam
most méginkább mert nyáriszünetbn elengedtem magam :D
kérdező szerintem jó lesz :)
amúgy nem tudom,ti hogy vagytok ezzel,de itt gyakorin valahogy mindenki a szép formás,fogható nőket szereti,de ha az utcán látok egy pasit csajjal,10-ből 9 alkalommal a nő egy pálcika ....
"Ez csak téged zavar. A pasik azt szeretik ha a nő puha. Ezt épp férfi mondta nekem épp tegnap."
ez kb pont nem igaz, én rosszul vagyok a puha lányoktól. akkor most 1:1
én ezt is imádom. ezért nem kell koplalással fogyni... nem tudom a kérdező mit csinált, de ált akkor jön ez elő. szépen lebontja az izmokat, aztán némi zsírt, és tádám. 4x kiló. kár hogy puha lesz és amorf.
most ez az a kérdés amire nehéz válaszolni. vagyis nem de nem fogod elfogadni.
alapvetően az a baj hogy ha te még fogysz 2-3 kilót akkor az veszélyes is lehet. azért vagy puha mert alapvetően kevés rajtad az izom. innentől meg el kéne dönteni hogy mit csinálsz. ha elkezdesz futni meg diétázni akkor azt éred el hogy fogysz tovább, valamennyit erősödsz de igazából az izmaid ettől még nem fognak rendbejönni...
amit ilyenkor csinálni kéne: tömegnövelő étkezés és súlyzós edzés. ezzel némi zsír mellé felszaladna egy kevés izom is, aztán egy értelmes kajával összerakott, csökkentett kcal tartalmú diéta, és súlyzós edzések mellé intenzív kardió.
az a baj hogy ha tovább fogysz komoly esélyed lehet hormonproblémák kialakulására, lásd pl megszűnhet időszakosan a menstruációd ami nem túl egészséges, és később okozhat némi gubancot...
Köszönöm a választ,bár szerintem koplalásról nem volt szó,mozogtam is mellette (igaz,nem rendszeresen).Heti kb.0,5kg ment le.Diétázni sem diétázok, csak életmódot váltottam.A szokásos semmi cukros lötty,csoki,édesség,süti,keksz..blablabla
Tényleg igyekszem egészségesen étkezni és napi 5X.Izmosodásra pedig súlyzós dvd-ket választottam, gondoltam valamennyire biztos hatásos lehet.
A futást azért gondoltam, mert sok helyen olvastam, hogy zsírréteg eltüntetésére ezt ajánlották.
Szóval a fogyás már nem célom.Persze nem vagyok azért tiszta háj, csak zavar az a zsírréteg ami rajtam van.Ez ellen szeretnék csak tenni.De akkor kardió mozgásnak futás jó lenne?És a súlyzós dvd-k esetében mi a helyzet?
tömegelni azaz izmot építeni nem fogsz diétás, fogyós kajával. pont. ha kevés a bevitt kalória akkor fogysz, az izom kialakulásához viszont kalória többlet kell. egész testes edzést azért szoktunk javasolni mert meg lehet ŐRIZNI az izomzatot ha terheled.
lelked rajta. a kardiótól még fogyni fogsz valamennyit, de azért figyelj oda magadra... nem kéne túl alacsony tzs-re lemenni. hány éves vagy ha meg nem sértelek?
17 éves vagyok és tényleg köszönöm a válaszodat.
Még egy kérdésem lenne: Izom építés előtt nem kellene először megszabadulnom a zsírrétegtől? Mert fő cél ez lenne igazán.Vagy arra mit ajánlasz?
teljesen mindegy. igzaából diétázhatsz most, de utána úgyis kajálni kell mint a gép, több kcalt kell bevinni mint elégetsz, tehát óhatatlanul zsír is lesz közte... tehát a végén újra diétázni kell.
vagy diéta tömegelés diéta
vagy tömegelés diéta.
nekem édesmindegy.
télleg kérdező amúgy eszembe jutott hogy múltkor egy kérdésben olvastam hogy lefogyott valami 20-on akárhány kilót és kérdezték tőle hogy hogy fogyott le és mondta hogy az első 10 kilót szaunázással adta le :O
te is járhatnál :D bár kicsit hülyének néznének hogy itt nyár közepén mész szaunázni ..xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!