Van itt olyan, aki épp ki van borulva, mert jó ideje fogyózik, de eddig nincs eredménye?
Ha igen: ne add fel! :)
Csak azért írok ide, mert nemrég én rendeztem itt hisztit, hogy egy hónap diéta és kő kemény mozgás mellett nem látszik az eredmény. Tök pocsékul érezterm magam, de nem adtam fel, folytattam. És láss csodát, két hét alatt úgy beindult a fogyásom, hogy 100 centiből a csípőméretem lement 96-ra. Azóta letelt újabb két hét, és már csak 93-94:) És múltkor mértem magam, kiderült, hogy tényleg nem igaz, hogy nem fogyok, mert nyár eleje óta lement 7 kiló, és már nem sok híja van, hogy végre rám jöjjön a 38-as Zarás farmer, amit már ezer éve megvettem, mondván, majd belefogyokxD
Amúgy tényleg nem koplalok, soha nem éhezem, az 1500 kcal szeritnem mindennap meg van. Nem is mozgok mindennap, kb. heti 3-4x 60-120 percet. És végre bevált:)
Ne nézzetek hülyének, nem dicsekedni akarok: csak a múltkor, amikor kiírtam a siralmas hangvételű kérdésemet, többen írták, hogy ők is ugyanebben a cipőben járnak, és sokan emiatt fel is adták. Szóval ezt most azért írtam le, hogy ha valakinek ilyen problémája van, ESZÉBE NE JUSSON FELADNI! Tudom, hogy nagyon-nagyon sz*r, viszont ahoyg meglátod az első jeleket, az a diadalittas öröm mindenért kárpótol, hidd el:D Úgyhogy fel a fejjel, és fogyjunk tovább:D
U.i.: ha netán mégis feladod, és csinálsz egy görbe napot, akkor sem kell utána úgy gondolkodnod, hogy " na, ma már úgyis csomót zabáltam, akkor meg nem mindegy? Hagyjuk a francba!". Én is csináltam egy-két ilyen napot a nyáron - bár utólag mindig ramatyul éreztem magam miatta - , de utána onnan folytattam még nagyobb elszántsággal, és most már nincsenek is ilyen napok:)
Gratulálok neked!
És én is írnék egy tippet. Az én fogyókúrám ugyanis azért sikertelen már fél éve, mert nálam sajnos elképzelhetetlen, hogy ne egyek legalább négyóránként és legalább egy bizonyos mennyiséget. Ami sok. Egyszerűen iszonyú rosszullét tör rám, ha akár csak egy órával tovább nem eszem, illetve ha nem eszem eleget.
Persze én is elhittem, hogy az akaraterőmmel van baj. De egy barátnőmmel beszélgettem nemrégiben, és annak kapcsán felmerült, hogy candida betegségem van. Ez egy olyan gomba, ami megtalálható a szervezetben, de az egészségtelen életmód következményeképp elszaporodhat, és rengeteg problémát okoz. Többek között evéskényszert, azaz éhség alatti rosszullétet. Diétával azonban visszaszorítható.
Eredményekről még nem tudok írni sajna, mert nemrég jöttem rá a dologra, de nagyon ajánlom, hogy akinél ilyen evéskényszer fennáll, az vizsgáltassa ki magát, hátha ez a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!