Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szoó Judit Kilófaló receptjei...

Szoó Judit Kilófaló receptjei tényleg jók? Lehet alkalmazni hatékonyan egy diéta során, fogyózik ezzel valaki itt?

Figyelt kérdés
2011. szept. 21. 22:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
44%

Fúúú!

Komoly gondok vannak itt.

Reklám-

2011. szept. 21. 23:28
 2/11 anonim ***** válasza:

Képek a könyvből-

[link]

:D

2011. szept. 21. 23:32
 3/11 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Nekem van tőle könyvem, szerintem a receptek jók, könnyen elkészíthetők. Talán az alapanyagok beszerzése okozza a legtöbb gondot. Amúgy nem gondolom, hogy ez reklám lenne, hisze, Alexandra. Norbi módszereit is rendszeresen kitárgyalják a fórumozók.
2011. szept. 23. 08:38
 4/11 A kérdező kommentje:

gondok??? ezt nem értem miért??

könyvet hol lehet venni?

2011. szept. 23. 11:39
 5/11 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Könyvesboltokban. Én az Alexandrában vettem. De van honlapja is, onnan is lehet rendelni. hazisuti.lapunk.hu Van pár recept is fent, kipróbálhatod őket, hogy lásd, milyenek.
2011. szept. 23. 12:25
 6/11 A kérdező kommentje:
igen kipróbálnám, csak azokhoz kell a kilófaló liszt keverék, amit nem tudok hogy miből áll. Valaki esetleg?
2011. szept. 23. 13:11
 7/11 Andizsuzsi ***** válasza:
Én tudom, (hiszen megvan a könyv), de Judit kifejezett kívánsága, hogy a lisztek receptjei ne terjedjenek a neten. Érthető, az az ő szellemi terméke. Javaslom, hogy vedd meg a 3. kötetet (kilófaló lakomák) abban többféle lisztkeverék is van. Kelt tésztákhoz, süteményekhez (ami nem élesztős), kenyér recept. És az ő lisztjei lényegesen olcsóbbak, mint a konkurenciáé.
2011. szept. 23. 15:43
 8/11 anonim válasza:

csodák nincsenek, a zabpehelyliszt, zabpehely, búzasikér kevesebb kalóriát tartalmaz mint a sima liszt

ennyi ezeket lehet variálni recepteket röffenteni hozzá

erre írt változatokat ami tényleg az ő "szellemi" terméke és emiatt nem írtam mennyiségeket nehogy megsértsem

a könyvet ajándékba vettem és beleolvasva annyi jött le, hogy ez egy 1001-edik könyv a fogyásról

2012. jan. 5. 18:11
 9/11 anonim válasza:

A lisztkeverékeket én kókuszliszttel, zabkorpával helyettesítettem és egész jól sikerültek a sütik (oké azért nem nagyon kell meg, ahhoz fehérliszt kellene).

Azért nem kell ennek a könyvnek sem mindent elhinni, de én pl 3-4 kilót már fogytam vele és csak pár dolgot vettem át tőle. De emellett sportolok és igyekszem este már nem enni.

2012. ápr. 18. 11:02
 10/11 anonim válasza:

Szia! itt a pontos recept:

1 kg zabpehelyliszt

10 dkg búzasikér

5 dkg finomabb pelyhű zabpehely

5 dkg zabkorpa

5 dkg teljes kiőrlésű liszt (pl tönkölyliszt)

5 dkg teljes k. szójaliszt

5 dkg szójafehérje izolátum

2015. jan. 13. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!