Szoó Judit Kilófaló receptjei tényleg jók? Lehet alkalmazni hatékonyan egy diéta során, fogyózik ezzel valaki itt?
Fúúú!
Komoly gondok vannak itt.
Reklám-
gondok??? ezt nem értem miért??
könyvet hol lehet venni?
csodák nincsenek, a zabpehelyliszt, zabpehely, búzasikér kevesebb kalóriát tartalmaz mint a sima liszt
ennyi ezeket lehet variálni recepteket röffenteni hozzá
erre írt változatokat ami tényleg az ő "szellemi" terméke és emiatt nem írtam mennyiségeket nehogy megsértsem
a könyvet ajándékba vettem és beleolvasva annyi jött le, hogy ez egy 1001-edik könyv a fogyásról
A lisztkeverékeket én kókuszliszttel, zabkorpával helyettesítettem és egész jól sikerültek a sütik (oké azért nem nagyon kell meg, ahhoz fehérliszt kellene).
Azért nem kell ennek a könyvnek sem mindent elhinni, de én pl 3-4 kilót már fogytam vele és csak pár dolgot vettem át tőle. De emellett sportolok és igyekszem este már nem enni.
Szia! itt a pontos recept:
1 kg zabpehelyliszt
10 dkg búzasikér
5 dkg finomabb pelyhű zabpehely
5 dkg zabkorpa
5 dkg teljes kiőrlésű liszt (pl tönkölyliszt)
5 dkg teljes k. szójaliszt
5 dkg szójafehérje izolátum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!