Mennyi idő után lesz ennek látható eredménye?
Semmikor.
És rossz úton haladsz.A folpackos megoldás meg egyenesen megmosolyogtató.
Amit csinálsz az kb annyira hatásos,mintha egy 10ezrest dörzsölgetnék és reménykednék benne,hátha szaporodik.
Tehát hiába.
A narancsbőr az zsír,szóval az eltüntetéséhez a testzsír%ot kell csökkenteni,mert magas.
Diéta és edzés.
Diétából a kalóriadeficites szálkásító diéta az ami hatásos.
Edzésből meg ugrókötél,kocogás,szobabicaj,spinning.
Nincs helyi zsírégetés. Mindenhonnan fogysz, de a tested tudni fogja, hogy hol kell hagynia. Olyan nincs, hogy egy nő testén ne legyen egy gramm zsír sem.
Amúgy a szauna állítólag hatásos narancsbőrre, ha edzés után használod.
A narancsből eltűntetéséhez azért nem árt ha először is nem eszel kristálycukrot, és semmi cukrosat, beiktatod a bőséges gyümölcsöt és zöldségeket az étrendedbe, amik segítenek kitisztítani a zsírsejtekben felhalmozódott mérgeket, és sajnos sok ugrálós-izzasztós kardio edzéssel fog csak lassan-lassan finomodni.
Lehet azért masszázzsal segíteni a vérkeringést és a méreganyagok távozását a problémás területeken.
1. Elmenni futni nem kell pénz, ahogy gimnasztikai gyakorlatokhoz sem + egy kézisúlyzó készlet (2 rúd + súlyok 10 kilóig - ami egy nőnek bőven elég) 6-7ezer forint a Hervis-ben - Férj vegye meg karácsonyra!
2. Kávé, cigi, alkohol, energiaital és egyéb drogok egy egészséges és kiegyensúlyozott életvitelben, diétában nem megengedettek! Szervezd át az életed, hogy tudj eleget pihentetően aludni, legyen munkamegosztás. A fáradtság egyértelmű tünete annak is, hogy nem megfelelő a táplálkozás - a kávé TÜNETI kezelés, az okot nem szünteti meg, viszont súlyosbítja (vízelvonás = még több fáradtság). Erről jut eszembe: napi legalább 3 liter víz kötelező! Anélkül: fáradtságérzet, fejfájások, lassú anyagcsere (=nehéz fogyás), stb.
lehet édesítőpöttyel is inni, én azzal szoktam :)
én már 6 hete küzdök az alfelemen elterülő narancsligettel, sok-sok vizet iszom és nagyon ritkán eszem cukrosat. háááát kicsit javult, de még mindig van elég :(
az a baj, hogy a narancsbőrnél nincs olyan köztes állapot, ami jó lenne, vagy van, vagy nincs :D
Hát én nem tudom...én is vékony vok, mégis mér 16 éves korom óta van narancsbőröm...pedig atlétizáltam, úsztam és kosaraztam is akkoriban. Heti 3 kosár edzés, egy úszás és egy atlétika, szóval nem szabadott vna ennek előfordulnia és mégis. Elég gáz...
Én is úgy döntöttem elkezdek újra futni, de minek?! Pedig nem eszem sokat, nem nassolok egetverően sokat, meg semmi ilyesmi, és mégis. Ez a nők átka. Mjuk elég idegesítő, h anyámnak nincs, pedig azért rajta még plusz 5-6 kiló is van :/ Én nem tudom kitől örököltem de nem szeretem ezért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!