Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő után lesz ennek...

Mennyi idő után lesz ennek látható eredménye?

Figyelt kérdés
Sajnos túl későn kaptam észbe, és vékony létemre csupa narancsbőr a combom, fenekem. Igaz, kétszer szültem, de ez nem mentség. Ha a napi torna mellett az alábbiakat is megcsinálom, vajon lesz eredménye, vagy humbug az egész? Fürdés közben kávézaccal átdörzsölöm, majd bekenem testápolóval, narancsbőr elleni krémmel, masszírozós kefével jól átmasszírozom, és végül betekerem magam folpackkal fél órára. (A narancsbőr elleni krém egy olcsó fajta, sajna nincs pénzem márkásra.)
2011. szept. 28. 23:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ja kávéról én se tudnék lemondani, nekem is olyan a vérnyomásom h a vérnyomásmérő rendszeresen be errorozik... na ha erre nem kávézok, akkor olyan fejfájásom van egész nap, h abból nemcsak futás nem lesz de felkelés sem!!
2011. szept. 29. 00:28
 12/18 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a kávébarátokhoz, nekem nemrég egyszer pl. csak egy dupla adag erős presszókávé benyakalása után érte el a 90/58-at a vérnyomásom, előtte 80/52 volt.
2011. szept. 29. 00:37
 13/18 A kérdező kommentje:
Sajna a két kicsi osztja be az időmet, segítségem pedig nincs, a férjem most ment ki külföldre dolgozni. Persze ezt nem azért írom le, hogy panaszkodjak, dehogy. Csak valamit ki szeretnék találni, hogy jobban érezzem magam, és ha majd a férjem hazajön, csinosabbnak lásson, mint eddig. :) Meg persze magamért is.
2011. szept. 29. 01:02
 14/18 A kérdező kommentje:

A vérnyomásom rendben van, a szívemmel van egy apró zűr, extraszisztolé, de magnéziummal tartom szinten. Kávét csak napi egyet iszom tejjel, gyengét. Energiaitalt és cukros löttyöket utálom :D, nem dohányzom, csak hát ugye a mozgásszegény életmód megtette a hatását. :/

Köszi a válaszokat mindenkinek!

2011. szept. 29. 01:05
 15/18 A kérdező kommentje:
Na de most fejest ugrok az ágyba, eddig tanultam. :) Jó éjt mindenkinek!
2011. szept. 29. 01:11
 16/18 anonim ***** válasza:

Sajnos ez erősen alkati kérdés is, nekem pl. 15-20 kg plusz súlyom van, de nincs narancsbőröm, vagyis csak nagyon kevés, és az is főleg akkor, ha dehidratált a szervezetem.

Viszont az elmúlt három évben kétszer csináltam végig egy 10 napos léböjtöt méregtelenítő céllal, és már a harmadik nap környékén látványosan feszesebb volt a bőröm. Nem tudom, hogy az oka a tényleges méregtelenítés, vagy pusztán az, hogy sokkal de sokkal több folyadékot vittem be, de ilyen szempontból nekem abszolút hatásos volt, és miután végigcsináltam sokkal energikusabb derűsebb voltam, mint előtte.

2011. szept. 29. 11:50
 17/18 anonim ***** válasza:
A futás az nagyon jó a narancsbőr ellen; ha macerkálod is, és be is kened nem hiszem hogy ne lenne hatása, én is szoktam úgy hetente 1x TV-előtt, a hátsó combomat,( mert előröl könnyebben eltűntek) masszázsolajjal, aztán pedig feszesítő/karcsúsító/vagy narancsbőr elleni géllel vagy szérummal,(mert a krémek sz.rt se érnek) és lassan de biztosan tünedezik el. Én mondjuk néha cigizek. Nem tudom, a kávéról is azt mondják, hogy feszesít, én sűrűbb kávézás miatt(mert nem szokásom, de vannak időszakok, amikor igen) még nem tapasztaltam 'narancsbőr szaporodást' a combomon, cukros kaják után viszont kb 1 hét után már igen. Pedig sosem eszem-pont emiatt.
2011. szept. 30. 13:06
 18/18 anonim ***** válasza:
A váltózuhany is jó rá. Hideg-meleg, 2x-3x, az is jót tesz.
2011. szept. 30. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!