Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne gyorsan fogyni?

Hogyan lehetne gyorsan fogyni?

Figyelt kérdés

Biztos rengeteg ilyen kérdés van, de mindenhol mást írnak jónak, és már teljesen belezavarodtam... Nagyon sürgős lenne, mert egyszerűen nem érzem magam így jól a bőrömben, és teljesen megőrülök tőle! 167 cm vagyok és 54 kiló, és olyan szeretnék lenni mint a nővérem aki 6 kilóval kevesebb, tehát nem kell olyan sokat leadni. Napi 50-et felülésezek és fekvőzöm, és 300-at ugrókötelezem, mégsem fogyok... mi lehet ennek az oka? Talán kevesebbet is kéne ennem, vagy hánytatni magam? Attól jobban fogy az ember?

A válaszokat köszönöm

17/l.

2011. dec. 14. 19:58
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Én 156cm vagyok és 41kg nem toom, h ez milyen (normális, kevés, sok), de néha úgy érzem, h kövér vagyok. De tuodom, h nem. Te nagyon keveset eszel. Ha még egy almánál és egy zöldségfélénél is kevesebbet ennél kilátszódnának a bordáid. Te közelebb vagy a túl vékonyhoz, mint a normálishoz. Szerintem nem kell fogynod. Várd meg míg nősz! Ha akkor kövérnek látod magad akkor fogyj le egy kicsit, de ne egyél kevesebbet. Amúgy meg ki lehet számítani, h normális-e a magasság-súly. Ha normálisnak ad ki akkor egy két kiló leadása után még nem lesz bajod. Csak azt ne elejsd el, h ahogy nősz a súlyodnak is gyarapodnia kell. Tehát ha nősz öt cm-t és 1-2 kg-val nehezebb leszel, akkor nehogy elkezdj fogyózni!!!!!!!
2011. dec. 21. 09:56
 22/22 A kérdező kommentje:
aranyos vagy, szerintem a te súlyod tök normális, az enyém viszont nem :) vagyis én nem érzem jól magam így 54 kilósan, szóval muszáj fogynom... :)
2011. dec. 21. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!