Hogyan lehetne gyorsan fogyni?
Biztos rengeteg ilyen kérdés van, de mindenhol mást írnak jónak, és már teljesen belezavarodtam... Nagyon sürgős lenne, mert egyszerűen nem érzem magam így jól a bőrömben, és teljesen megőrülök tőle! 167 cm vagyok és 54 kiló, és olyan szeretnék lenni mint a nővérem aki 6 kilóval kevesebb, tehát nem kell olyan sokat leadni. Napi 50-et felülésezek és fekvőzöm, és 300-at ugrókötelezem, mégsem fogyok... mi lehet ennek az oka? Talán kevesebbet is kéne ennem, vagy hánytatni magam? Attól jobban fogy az ember?
A válaszokat köszönöm
17/l.
Szia!
Ne fogyj! 167 centihez tökéletes az 54kg!
Ő vékonyabb de te legalább magasabb vagy :D
Én 165cm vagyok, ehhez 54kg, de 51 kg a cél, tehát amennyi te , ha olyan magas lennék, mint te :)
Én azt mondom tavasszal kezdj el futni, szépen szálkásít, 52 kg alá ne menj!
Az okés, hogy tornázzak :) de hogy, mennyit? Most is futok reggelenként fél órát, többet kellene? Vagy mást is kellene a futáson, felüléseken és ugrókötelezésen kívül? Mi válik be ilyenkor a legjobban?
Az eddigi válaszokat köszönöm, de még mindig nem kaptam felvilágosítást :)
"pontosan forditva, mint ahogyan gyorsan elhiztál."
mennyit ettél, ami'g elhi'ztál (nincs hosszú i betűm..) ?
MOST EGYÉL KEVESEBBET! de nehogy ez magadtól eszedbe jusson.
Ezt a kérdést, választ, akármit nem igazán értem. Senki nem mondta, hogy el voltam/vagyok hízva.
Eddig naponta ittam 2.5 l vizet, reggelire almát ettem és vacsorára valami zöldséget. A köztes időben próbáltam nem enni, de ez nem mindig jön össze :/
nem azt mondtam, hogy fogyjon, hanem hogy úgy tud fogyni..
amúgy köszi a javitást, nem olvastam miket irt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!