Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne gyorsan fogyni?

Hogyan lehetne gyorsan fogyni?

Figyelt kérdés

Biztos rengeteg ilyen kérdés van, de mindenhol mást írnak jónak, és már teljesen belezavarodtam... Nagyon sürgős lenne, mert egyszerűen nem érzem magam így jól a bőrömben, és teljesen megőrülök tőle! 167 cm vagyok és 54 kiló, és olyan szeretnék lenni mint a nővérem aki 6 kilóval kevesebb, tehát nem kell olyan sokat leadni. Napi 50-et felülésezek és fekvőzöm, és 300-at ugrókötelezem, mégsem fogyok... mi lehet ennek az oka? Talán kevesebbet is kéne ennem, vagy hánytatni magam? Attól jobban fogy az ember?

A válaszokat köszönöm

17/l.

2011. dec. 14. 19:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne fogyj! 167 centihez tökéletes az 54kg!

Ő vékonyabb de te legalább magasabb vagy :D

Én 165cm vagyok, ehhez 54kg, de 51 kg a cél, tehát amennyi te , ha olyan magas lennék, mint te :)

Én azt mondom tavasszal kezdj el futni, szépen szálkásít, 52 kg alá ne menj!

2011. dec. 15. 22:44
 12/22 anonim ***** válasza:
pontosan forditva, mint ahogyan gyorsan elhiztál.
2011. dec. 17. 13:33
 13/22 anonim válasza:
Szerintem az 54 kiló teljesen normális. Ha nem vagy megelégedve az alakoddal, akkor tornázz, de ne fogyj, hanem formáld egy kicsit magad. Ne legyél anorexiás!
2011. dec. 17. 14:21
 14/22 anonim ***** válasza:
há' ne is, mer' az étvágytalanság (anorexia) elég kellemetlen.
2011. dec. 17. 14:30
 15/22 A kérdező kommentje:

Az okés, hogy tornázzak :) de hogy, mennyit? Most is futok reggelenként fél órát, többet kellene? Vagy mást is kellene a futáson, felüléseken és ugrókötelezésen kívül? Mi válik be ilyenkor a legjobban?

Az eddigi válaszokat köszönöm, de még mindig nem kaptam felvilágosítást :)

2011. dec. 17. 17:20
 16/22 anonim ***** válasza:

"pontosan forditva, mint ahogyan gyorsan elhiztál."

mennyit ettél, ami'g elhi'ztál (nincs hosszú i betűm..) ?

MOST EGYÉL KEVESEBBET! de nehogy ez magadtól eszedbe jusson.

2011. dec. 17. 17:26
 17/22 A kérdező kommentje:

Ezt a kérdést, választ, akármit nem igazán értem. Senki nem mondta, hogy el voltam/vagyok hízva.

Eddig naponta ittam 2.5 l vizet, reggelire almát ettem és vacsorára valami zöldséget. A köztes időben próbáltam nem enni, de ez nem mindig jön össze :/

2011. dec. 17. 20:04
 18/22 anonim ***** válasza:
Aczél a kölyök most is alultáplált, ne mondogasd neki, hogy fogyjon!!!!!!!!!!!
2011. dec. 17. 20:13
 19/22 anonim ***** válasza:

nem azt mondtam, hogy fogyjon, hanem hogy úgy tud fogyni..

amúgy köszi a javitást, nem olvastam miket irt..

2011. dec. 17. 20:44
 20/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, nézz utána: emberi test működése, energiaigény, tápanyag igény, éhezés. ajánlott oldal még elolvasásra a builder.hu alapismeretek irása. leirnak pár okosságot.
2011. dec. 18. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!