Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne gyorsan fogyni?

Hogyan lehetne gyorsan fogyni?

Figyelt kérdés

Biztos rengeteg ilyen kérdés van, de mindenhol mást írnak jónak, és már teljesen belezavarodtam... Nagyon sürgős lenne, mert egyszerűen nem érzem magam így jól a bőrömben, és teljesen megőrülök tőle! 167 cm vagyok és 54 kiló, és olyan szeretnék lenni mint a nővérem aki 6 kilóval kevesebb, tehát nem kell olyan sokat leadni. Napi 50-et felülésezek és fekvőzöm, és 300-at ugrókötelezem, mégsem fogyok... mi lehet ennek az oka? Talán kevesebbet is kéne ennem, vagy hánytatni magam? Attól jobban fogy az ember?

A válaszokat köszönöm

17/l.

2011. dec. 14. 19:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
az az oka, hogy már így is sovány vagy
2011. dec. 14. 20:13
 2/22 A kérdező kommentje:
Hát nem hinném... A szüleim mindig azt mondják h a nővérem milyen jó vékony, én meg megmaradok a "húsosabbnak"... és már tökre kivagyok tőle, hogy ezt mondogatják, és ha ezt mondják akkor valószínűleg nem vagyok vékony. :)
2011. dec. 14. 20:16
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyra "értékelem" az ilyen szülőket....főleg, hogy két testvért összevetnek.....sose tennék ilyet...
2011. dec. 14. 20:33
 4/22 A kérdező kommentje:

a szüleimmel semmi baj nincs, csak ráébresztettek, hogy ideje a súlyommal is foglalkozni :)

tehát most arra keresem a választ, hogy fogyni mitől tudok:)

2011. dec. 14. 20:41
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha az a bajuk, hogy a 167 centidhez 54 kiló vagy és ez téged ráébresztett arra, hogy fogynod kell, nos akkor hajrá...de szemészetre nem ártana elmenni a szüleidnek. És ha a nővéred még 6 kilóval kevesebb (tegyük fel ehhez a magassághoz) akkor az félelmetesen kevés...nem bántani akarom a szüleidet, isten ments, de hogy ilyen dolgokkal foglalkozzanak aminek semmi realitása nincs....ez számomra megdöbbentő.

És ha te ezt elfogadod, tudod...akkor veled is nagy baj van. Tedd tönkre magad, ugyan, mit számít...17 évesen még kb.ennyit ér az egészséged számodra...de ennek nagy ára lesz.

2011. dec. 14. 20:50
 6/22 A kérdező kommentje:

Hát a nővérem alacsonyabb mint én, 163 cm, és ő vékony alkatú. Voltak vele orvosnál stb, szóval róla köztudott, hogy vékony, apai ágról öröklődött, ott mindenki ilyen. Vagy valami ilyesmit mondtak még régebben.

Nem hiszem, hogy ez rossz dolog lenne, csupán annyit szeretnék, hogy jól érezzem magam, és anyuék abbahagyják a becézgetésem, ennyi az egész. :)

2011. dec. 14. 20:57
 7/22 anonim ***** válasza:

a szüleid barmok! az egészséges gyerekükbe belenevelik a hülyeséget...nem kell a testtömegeddel foglalkozni, eleve nem ártana pár kg-ot hízzál az egészséged érdekében, de a tesód egyszerűen beteg, akit kezelni kéne

nem a kg-ok számítanak, hanem az egészség és az centiben mérhető, testzsírszázalékban és fittségben, nem kg-okban

eleve sovány vagy, a korod miatt talán még az egészséges alsó határán vagy, de pár év múlva ilyen adatokkal már a túl sovány kategóriában leszel

2011. dec. 14. 21:23
 8/22 anonim ***** válasza:

ja és a hülye szüleidnek, akik épp lelkileg és testileg is tönkre akarnak vágni, azoknak mutasd meg a kommentem

ha meg jól akarod érezni magad a bőrödben, akkor ne a fogyókúrán járjon az agyad,. hanem sportolj valamit az egészséged érdekében és hízz magadra pár kg izmot, sőt akár +8-10 kg izom is mehet

2011. dec. 14. 21:25
 9/22 anonim ***** válasza:
61%
Azért nem fogysz, mert a magasságodhoz 57-62 kilón kéne legyél, szóval már ígyis túl sovány vagy.
2011. dec. 14. 23:34
 10/22 A kérdező kommentje:

Ez nem biztos hogy így van... vagyis nem értek az ilyenhez, azért is kérdezek itt. Volt egy barátnőm aki le tudott fogyni, de nem tudom hogy hogyan csinálta, ugyanis már elköltöztek, nem tartjuk a kapcsolatot.

Bármit megadnék ezért tényleg, szóval aki bármilyen fogyási tippet tud adni annak örök hálával fogok tartozni.. :)

2011. dec. 15. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!