Nem azért híztok, mert egyedül megesztek mindent?
Mindig furcsálkodva olvasom, hogy valaki EGYEDÜL eszik meg egy egész tábla csokit, vagy egy zacskó csipszet. Mi mindig együtt esszük, mindenkit megkínálunk, sőt kb ugyanannyit vesz mindenki. Tehát egy csoki egy családnak. 4-5 fő.
Csipszet mamáéknál szoktunk enni, ott vannak a bátyámék is, akkor 2 csomag csipsz 8-10 fő.
Ha nincs itthon a családom, akkor csak baráti/munkatársi körben eszem ilyesmit.
30 éves voltam, mikor először mertem egyedül fagyit venni, de végig szégyelltem magam az utcán, míg ettem.
Amíg valaki megeszik egy tábla csokit, addig a többiek mit csinálnak a családtagok? Nézik?
a csoki nem étel, hanem édesség
tömény
ne mondd hogy nem vagy rosszul 10 dekától! 3-4 kocka, max 6. Annyi jólesik.
azér t családon belül csak megfogjuk amit a családtag megeszik
de az osztályom is szét tud osztani egy csokit.Mindenki tör belőle.
Miért ne fognám meg, amit más megeszik? Hiszen a kezemmel készítem minden ételüket?!
Én mondom neked, 10 dekától nem vagyok rosszul. :D De komolyan, te nem eszed meg, de másnak attól miért esne rosszul? Én pl. a májat nem bírom megenni, most akkor méltatlankodjak folyamatosan, hogy "te jó éééég, hogy lehet, hogy ti megeszitek"? Nem értem, hogy téged miért zavar, hogy ki mit eszik. Hidd el, nem vagyunk zsírsertések ettől. Nem csokin élünk.
Van egy barátnőm, iszonyatosan vékony csaj. Állandóan éhes, mint a farkas, simán eszik annyit, mint egy férfi. Most mit csináljon magával? Legjobb barátom szintén ugyan ez. Nem kövér egyáltalán, de egyszerűen állandóan enne. Nem fogom egyiknek sem kicsavarni a kezéből a kaját, ha jól esik nekik, hát egyék. Mikor velük eszek, akkor igenis belekalkulálom, hogy ők nem laknak jól egy fél szelet hússal, akkor többet csinálunk és jut.
Én nem érzem jogosnak, hogy minden étkezéskor (ami egyébként az egyik legtermészetesebb dolog) rosszul kellene éreznem magam, hogy miből mennyit eszek. Van egy csomó dolog, amit át kell gondolni, amin aggódni kell, de nem normális, ha valakibe bele van nevelve, hogy ekkora sokk legyen neki minden evés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!