Azzal mit lehet kezdeni ha hiányérzet miatt eszek? Nagyon régóta nincs barátom, és egyedül érzem magam, és igy próbálom "pótolni"
sokat sportolok,meg járok társaságba,de a nap végén mégis egyedül vagyok,ezért rosszul érzem magam és eszek,pedig próbálom lefoglalni magamat.
olyan írjon akinek volt már hasonló problémája
Én is egyedül vagyok, és azért nem eszek folyamatosan, mert kevés kaja van itthon, és az is félkész, és egyszerűen lusta vagyok nekiálni pl szendvicset kenni, vagy ilyesmi. Ha lenne itthon valami rágcsa, valószínűleg nyomnám befelé, de így csak akkor csinálok kaját, ha már nagyon éhes vagyok. :))
Szóval ne legyen otthon túl sok kész kaja, nasit meg egyáltalán ne vegyél.
Eszembe jutott, mit lehet rágcsálni, legalábbis nyáron: piacon vegyél nyers borsót. Fejtsd ki egy tálba, azt lehet tolni befelé folyamatosan. De a legjobb lenne, ha bepasiznál. :)
(második voltam)
Piru válasza:
Vigyázz, mert ha később sikerül valakivel összejönnöd, még a végén megeszed!
vávávááárj!
azt írtad, fogyózol. akkor semmi probléma.
alakítsd úgy az étrendedet, hogy mondjuk a fele mennyiséget eszed meg csak nappal (megjegyzem lehet nem a legjobb módszer) este pedig ott lesz neked fél napra való kaja. szerintem az elég egy étkezésre este. újra leírnám, ez nem olyan jó, mint napi 5-6 kiegyensúlyozott étkezés, de ha Neked ez a mániád, közelítsd meg így.
Kedves Kérdező!
Szerintem Te csak kifogást kerestél, arra, hogy miért eszel. Ez még nem ok arra, hogy telezabáld magad esténként. =//
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!