Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Torna, ezzel mit erhetek el?

Torna, ezzel mit erhetek el?

Figyelt kérdés
Konyorgok mondjatok el nekem, hogy junius 19-ig( azaz fel ev) alatt RR napi 20 perc onmagadert tornaval a comb es popsi reszevel erhetek el eredmenyt, illetve, feszesedhetek, fogyhatok,ha elhagyom a csokit meg ilyeneket?
2011. nov. 28. 20:04
 1/5 A kérdező kommentje:
168/55/17 L
2011. nov. 28. 20:05
 2/5 anonim ***** válasza:
napi húsz percnél több mozgásra van szükség ahhoz, hogy bármi változás történjen, mondjuk napi egy óra futás úszás vagy biciklizés, mondjuk egy héten 3szor, és ezen kívül heti 2szer valami másfajta edzés. 2 nap pihi. ezen kívül nem arról van szó, hogy mondjuk a csokit teljesen el kell hagyni, hanem alapjaiban véve egészségesen kell táplálkozni, és nem szabad óriás adagokat megenni a legegészségesebb kajából sem.
2011. nov. 28. 21:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképpen lesz eredménye, feltéve ha egészségesen étkezel. És persze attól függ mekkora súlyról indulsz. ...
2011. nov. 28. 22:12
 4/5 anonim ***** válasza:

168/55 ? mit akarsz ebből fogyni?

én 168/65 vagyok (69-ről indultam), és az álomsúly amit el szeretnék érni, az 58 kg! szerintem te már sovány vagy!

2011. nov. 29. 13:27
 5/5 A kérdező kommentje:
feszesedni szeretnek!
2011. nov. 29. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!