Ezzel érhetek el nyár végéig sikeres eredményt?
164 cm és 60-61 kg vagyok. 5-6 kilót szeretnék fogyni.
Úgy gondoltam, hogy holnaptól minden másnap elmennék futni fél órát.
Az étkezésem így alakulna:
Reggeli: a, tojás ( akármilyen formában zsír nélkül) virslivel és zöldségekkel
b, tk kenyér zöldséggel és csirkemellel
Tízórai: puffasztott rizs, gyümölcs, esetleg egy szendvics amíg suliba járok.
Ebéd: amit anya csinál, de mindenből kevesebbet.
Uzsonna: gyümölcs, zöldség,
Vacsora: Tojás, túró, zöldségsaláta
Mellette óránként egy pohár víz.
Így kb mennyi idő alatt fogyhatnék 5-6 kilót? Ilyen módszerrel lemenne 1 héten egy kiló?
Virsli kuka
Futásból legalább egy óra (kocogás vagy erőltetett menet is jó)
Egyébként jó terv
köszönöm
:)
A kenyeret és a virslit próbáld meg kihagyni az étrendedből, persze néha azért ehetsz, de ne minden nap. Sok gyümölcsöt és zöldséget fogyassz. Nekem sikerült lefogynom 3 kilót 6 hét alatt kb ezzel a módszerrel. Rizst, tésztát és egyéb szénhidrátokat csak ritkán és akkor is mértékkel egyél. A puffasztott rizs jó, ehetsz mellé esetleg joghurtot is. Azt ajánlom még, hogy minden étkezés előtt igyál meg kb fél liter vizet, ugyanis lehet, hogy azért vagy éhes mert nem ittál eleget. Így legalább egy kicsit tele leszel és nem eszel majd olyan sokat. Szerintem egy héten elég fél kilót leadnod és így nem kell félned attól, hogy visszahízod. Mindezek mellett pedig sportolj, lehetőleg minden nap! Ha nem tudsz minden nap futni menni, otthon is végezhetsz gyakorlatokat!
Sok sikert!
virli nem jó a többi jó és vacsira ne egyél tojást, vacsira csak sali illetve főtt krumpli stb..
de tojást azt max délelőtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!