Mindennap gyaloglok jó tempóban egy órahosszát. A futást nem bírom, de fogynom kell 10 kg-ót. Érhetek el ezzel eredményt?
hát sétával nem fogysz le, persze jobb mint a semmi.
mi az, hogy nem bírod a futást? ami rendes táplálkozással érne is valamit? Nem kell egy órát futnod, fuss 20 percet, utána többet és többet...
első nap 5 perc megállás nélküli futás..
régen a suliba a 8 perces folyamatosat egyáltaln nem bírtam most meg naponta futok 20-30 percet 5-10 percenként megállok egy percre.. most meg a suliba a 10 percest is megállás nélkül tudom.
Hé, nem lusta, nem kell cs.szegetni!
Van, akinek nem jók az ízületei. Apa is, ha fut 5-10 percet, másnap alig bír menni, mert annyira kikészül a térde. És igen, volt, mikor járt futni - fokozatosan emelve az időtartamot -, de egy hét után lábra állni is alig bírt, úgy fájt a térde.
Kérdező: tempós gyaloglással lassan- de valamicske eredményt érhetsz el. A görkori már jobb. :)
Ti annyira hülyék vagytok, mint a segg! Ha valaki edzetlen, pont hogy a tempós gyaloglás a legjobb megoldás, mert a futás túlzottan felvinné a pulzusát, és hetekig nem is fogyna semmit...
Kérdező, jó a gyaloglás, de gyorsan, tempósan!
OFF: Nekem is rosszak a terdeim,bokaim. Raadasul izomgyengeseggel szulettem, szoval nem is birnam. Ugy hogy aki azt mondta, hogy egy lusta diszno, az kerem gondolkozzon el egy percre onmagaban. Nem csak a futassal lehet fogyni.
ON: Kedves kerdezo! A tempos gyaloglas valoban jo megoldas a kezdetben. Irtad tovabba, hogy biciklivel kozlekedsz. Ha bicikliznel gyaloglas helyett, az szerintem hatasosabb lenne, de ha eleinte nem birnad, akkor ne keseredj el. Lehetne fokozatosan bevezetni, mondjuk 3 nap gyaloglas, 2 nap bicikli. Ez fokozatosan csokkenteni a gyaloglos napokat. Ha minden jol megy, akkor heti 1 kg fogyas az idealis, kiveve ha extrem tulsullyal rendelkezel. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!