Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A hulahop karika az jó hasprés...

A hulahop karika az jó hasprés és felülés helyett? (mert tegnap elött ota izomlázam van ha alszok se tudok forogni az ágyban, de tegnap is felüléseket csináltam, de már alig tudtam meg csinálni és gonoltam kihagyok,1-2napot)

Figyelt kérdés
rubint réka hasizom gyakorlatokat csináltam ami 30perces de szerintem holnap ujra csinálom de tényleg nagyon fáj az jó ha fáj?
2009. máj. 5. 20:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

az azt jelenti, hogy megdolgoztattad az izmokat. Én úgy tudom, hogy az intenzív hasizom erősítő gyakorlatokat úgy kell ütemezni, hogy: első héten csak egy nap, Második héten: heti két nap, harmadik héttől kezdve pedig heti három-négy nap, de minden másnap pihenőnap.

Én így csináltam végig az intenzív hat hetes hasformáló kúrát, ami első ránézésre verébfingnak tűnik, de amikor legelőször csináltam, fel sem tudtam kelni a szőnyegről. No utána sem nagyon.

Szerintem így csináld.

2009. máj. 5. 20:54
 2/14 A kérdező kommentje:
oké köszi és a hulahop az jó addig?
2009. máj. 5. 20:57
 3/14 anonim ***** válasza:
52%

ja bocs, épp a kérdésedre nem válaszoltam. A hulahopp karika vékonyítja és nyújtja a derekat, de a hasat nem laposítja. De szerintem a hasizomerősítő gyakorlatokkal együtt lehet alkalmazni, mármint úgy, hogy egyik nap hasizomerősítő, utána hulahop másnap.

ha meg a hat heteset csinálod, akkor első héten egyik nap hasizomerősítő, utána másnap hulahop, egy nap szünet, hulahop, egy nap szünet, hulahop, egy nap szünet.

Második hét: hulahop, hasizomerősítő, szünet, hulahop, hasizomerősítő, szünet

harmadik hét. hasizomerősítő, hulahop, hasizomerősítő, hulahop, hasizomerősítő, hulahop, hasizomerősítő

Negyedik hét: hulahop, hasizomerősítő, hulahop, hasizomerősítő, hulahop, hasizomersősítő, hulahop

Ötödik hét ugyanaz mint a harmadik hét és hatodik hét ugyanaz mint a negyedik hét.

2009. máj. 5. 20:57
 4/14 anonim ***** válasza:
tehát effektíve pihentetheted sőt pihentesd is a hasadat,mert ha az izomlázra rádolgozol, akkor "besül" az egész dolog. Többel kötöd be. Be is lázasodhatsz, szóval tényleg pihentesd, de ne csak egy napot, hanem legalább 2-3 napot, addig meg tényleg jó a hulahop
2009. máj. 5. 20:58
 5/14 A kérdező kommentje:
köszönömm akkor ezt fogom csinálni amugy nem a 6hetest csinálom de jol hangzik lehet hogy azt fogom:) de én 6hét után se hagoym abba:D szerintem...ja és mennyi ideig hullahop karikázak szerinted? mert nagyon sokáig birom ugy hogy lesem esik és még táncolni meg menni is tudok közben.
2009. máj. 5. 21:02
 6/14 maundrel ***** válasza:
mit takar pontosan ez a 6 hetes kúra?
2009. máj. 5. 21:02
 7/14 anonim ***** válasza:
A hullahopp továbbra is gyerekjáték és nem sportszer, ezt vésd az eszedbe.
2009. máj. 5. 21:18
 8/14 A kérdező kommentje:
én azt hallotam hogy jó...
2009. máj. 5. 21:20
 9/14 anonim ***** válasza:

Sok mindent lehet hallani, hogy jó...

Csak sajns nem mindig igazak a pletykák.

Maradj a Rubint Rékánál ő sportolt már annyit életében, hogy valszeg tudja mit csinál...

Ne dőlj be a pletykáknak.

Csináld meg az edzésprogramot, és ha elmúlt az izomlázad akkor újra. Egyre rövidülni fognak az izomláz miatt kihagyott napok és a végén már 1-2 naponta tudod csinálni. Az a lényeg hogy ne hagyd abba és ne dőlj be a könnyebbnek látszó ígéreteknek mert becsapás!

2009. máj. 6. 13:32
 10/14 anonim ***** válasza:

[link]

ez a hat hetes amit én is végigcsináltam

2009. máj. 6. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!