Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet fogyni izomból?...

Hogyan lehet fogyni izomból? Egyáltalán lehet?

Figyelt kérdés

Itt kerestem rá, és azt olvastam hogy nem lehet, úgyanúgy mint amikor fogyózol és nem onnan fog lemenni ahonna te akarod. Akkor most hogy is van? Azért vagyok rá kiváncsi, mert a lábaim kb olyanok mint egy focistáé. :D Nem vagyok kövér, nincs prolémám az alakommal meg a súlyommal sem, de szeretném, ha picit nőiesebbek lennének a lábaim! Valószínűleg nem zsír van a lábamon, hiszen mondhatom, hogy én vagyok a leggyorsabb futásban és bármi ilyesmiben, sőt még a fekvőtámaszokat is előbb lenyomom (18 múltam, szóval nem kiskamasz vagyok). Igazából sportolni nem nagyon szeretek, az egyetlen ami jólesik az a gyors séta. Imádom a husit és a táplálékom nagy része szendvics, a zöldségeket viszont csak gaznak hívom... Egész életemban otthoni kaját ettem, nem ihattam kólát meg ilyesmiket, mostmár nagyon unom ezeket. Édességet imádom, de mostanában nem nagyon eszek, nem is hiányzik. Ezek tudatában mit is kéne tennem, hogy formálódjon a lábam (és esetleg a hasam)?

És még egy kérdés. Azt mondják, ha fogyok akkor a mellem kicsi lesz, sőt onnan fog először lemenni. De nekem egy éve volt egy gyorsabb és elég látványos fogyásom (egyszerűen nem volt kedvem kenyeret enni mint máskor) és a melleim ugyanakkorák maradtak, meg is mértem. Akkor most hogy is van?

2009. máj. 3. 02:47
 1/6 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy a csoporttárt fiúknál vagyok gyorsabb...
2009. máj. 3. 02:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem viszel be fehérjét el fog kezdeni apadni az izmaid menyisége, de akkor mindenhonnan. Amúgy szerintem szép az izmos láb, a barátnőm lábtollazott és elég vastag, izmos combja van, imádom.

A mellel kapcsolatban meg annyit tudok mondani, hogy mindenki máshogy fogy.

2009. máj. 3. 08:50
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Akkor te biztos egy genetikai SZÖRNY vagy. Nem szeretsz sportolni, de te vagy a legerősebb, lábaid mint egy focistának, ugyanakkor fogyni is akarsz de a múltkor amikor lefogytál ugyanakkorák maradtak a melleid. Én azt javaslom nyiss egy fogyi klubbot, és tanítsd a módszereid!
2009. máj. 3. 09:25
 4/6 anonim válasza:

Nekem is hasonló lábaim vannak,pedig én csak 15 vagyok.

Tényleg,melyek azok a kaják,amibe sok a fehérje?

2009. máj. 3. 09:40
 5/6 anonim ***** válasza:
hát ha a hasadat formálni akarod akkor ezek szerint van ott zsír, és ha ott van akkor a lábadon is... Szóval nyugodtan ess neki egy diétának, és szebbek lesznek a lábaid.
2009. máj. 3. 13:02
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem vagyok genetikai szörny, egyszerűen egész életemben eddig babázás helyett fára mászntam, futottam, bicikiliztem stb. Emelett apámnak nem volt fiúgyereke, így én építettem fel vele a kennelt, sőt inkább egymagam, én tartottam neki a súlyos oszlopokat, cipeltem vele nehéz zsákokat és sorolhatnám... Régen még szerettem futni, emellett a kutyázás a hobbim, három kutyám van, akiknek olyan a sebességük mint egy agáré, velük futottam és bicikliztem régen. A normális válaszokat köszönöm. :)

A hasamon sincs felesleg, csak zavar, hogy kockás, és emiatt középen nem lapos, hanem kidudorodik. Egyébként meg már egséz környezetem azt mondta, hogy mi van beteg vagy hogy ilyen vékony lették, pedig ez nem látszik sajna a az izmok miatt. Ők azért mondták, mert csak a csípőmet látják a ruha alól.

2009. máj. 3. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!