Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet izomból fogyni?

Hogyan lehet izomból fogyni?

Figyelt kérdés
Hogy veszthetnék izmot?
2011. ápr. 5. 12:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%
Koplalj, az biztos módszer. Nem tudom milyen elmebeteg gondolat az, hogy valakit zavar az izomzata, de már semmin sem lepődök meg :)
2011. ápr. 5. 12:48
 2/11 anonim ***** válasza:
86%

úgy zavarhatja az embert, mint pl engem, hogy össze-vissza sportoltam mindenfélét, és akkora a vádlim, hogy egy férfi is megirigyelné. Izmos minden, de ez már nem szép egy nőn, nagyon nem. Abból én is szívesen leadnék!

23L

2011. ápr. 5. 13:15
 3/11 anonim válasza:
91%
Egyáltalán nem elmebeteg gondolat. Engem is érdekelne, hasonló okokból, mint amit az utsó válaszoló írt...
2011. ápr. 7. 00:51
 4/11 A kérdező kommentje:
Minden ötletet szívesen fogadok!
2011. ápr. 7. 22:18
 5/11 anonim ***** válasza:

Hát én szívesen cserélnék veletek, de komolyan.

Nekem nagyon tetszik nőn az izmos kar, meg vádli, de én nem vagyok ilyen típus:-/

2011. ápr. 9. 20:46
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha koplalsz, a szervezet először az izmokat éli fel.
2011. ápr. 10. 16:51
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem azt amit utoljára ettünk?
2011. ápr. 11. 17:52
 8/11 A kérdező kommentje:
Kérlek írjatok még!
2011. ápr. 21. 22:24
 9/11 TOMAtm ***** válasza:
100%
ha nem eszel először az izmokat bontja a szervezet,ha egyátalában semmiféle mozgást nem végzel az a legbiztosabb hozzá,mivel a kortizol azt bontja amire nincs szükség.húst,tejtermékeket,halat ne egyél ha izomból akarsz fogyni.hozzátenném h a test nem válogat és a szív is egy nagy izom...az pedig még kellhet.
2012. febr. 10. 20:40
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább próbáld meg elfogadni magad.

10-14 éves koromig versenyerűen sportoltam, szóval nekem is szép nagy vádlim volt már 14 éves koromra. Aztán 15 évesen koplaltam (na nem a vádlim miatt, hanem csak szimplán mert idióta kis csaj voltam) 15 kg ment le másfél hónap alatt. Szörnyen betegesen néztem ki, és ma felnőtt fejjel szégyellem magam emiatt. De azért azt megsúgom, hogy pl a vádlim még mindig akkora. Izmos, kész elfogadtam. Azóta feljött rám nem kevés (kb 10-15kg) felesleg. Most sportolok és egészségesen táplálkozom, és szépen mennek le a kilók. Elfogadtam a vádlim, sőt alig várom, hogy a karomon és a hasamon is látszódjon majd a kidolgozottság.

Selena 23

2012. febr. 10. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!