Hogyan lehet izomból fogyni?
úgy zavarhatja az embert, mint pl engem, hogy össze-vissza sportoltam mindenfélét, és akkora a vádlim, hogy egy férfi is megirigyelné. Izmos minden, de ez már nem szép egy nőn, nagyon nem. Abból én is szívesen leadnék!
23L
Hát én szívesen cserélnék veletek, de komolyan.
Nekem nagyon tetszik nőn az izmos kar, meg vádli, de én nem vagyok ilyen típus:-/
Szerintem inkább próbáld meg elfogadni magad.
10-14 éves koromig versenyerűen sportoltam, szóval nekem is szép nagy vádlim volt már 14 éves koromra. Aztán 15 évesen koplaltam (na nem a vádlim miatt, hanem csak szimplán mert idióta kis csaj voltam) 15 kg ment le másfél hónap alatt. Szörnyen betegesen néztem ki, és ma felnőtt fejjel szégyellem magam emiatt. De azért azt megsúgom, hogy pl a vádlim még mindig akkora. Izmos, kész elfogadtam. Azóta feljött rám nem kevés (kb 10-15kg) felesleg. Most sportolok és egészségesen táplálkozom, és szépen mennek le a kilók. Elfogadtam a vádlim, sőt alig várom, hogy a karomon és a hasamon is látszódjon majd a kidolgozottság.
Selena 23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!