Izomból hogy lehet fogyni? Egyáltalán lehet?
nagyon könnyen, ha koplalsz, vagy nem eszel elég fehérjét és a mozgást is hanyagolod. de az izom fogyása egyben megakadályozza a zsírból való fogyást.
miért is akarsz te izomból fogyni?
Ott már fejben van gond, ahol izomtól akar valaki megszabadulni.
Ha a kilókra meg a centikre vagy rákattanva amputáltasd le a lábaid.
Ja és menj orvoshoz!
nézzétek van olyan helyzet ha valaki izomtól akar megszabadulni, pl. én is azt akartam, de sikerült, a sztori a köv.
TEstépítettem és imádtam lábra edzeni, nem vagyok normális tudom :D
fel is jött 95 kg lettem, de abbahagytam és inkább versenyszerűen bringázni kezdtem, namármost a bringához nem kellenek nagy izmok, mivel vannak olyan izomrostok amire semmi szükség, sportáspecifikus izomzatnak is nevezhetjük, namármost ezeket az izomrostokat el kellett veszítenem, mivel a hegyen felfele tekerésnél csak + súly és semmit nem tesz hozzá a haladáshoz, így hátráltat, de magától a mozgástól, vagyis a sok tekeréstől elveszíti az ember, meg ha ésszerűen diétázik akkor is veszít izmot, célszerű ilyenkor azokat az izmokat és rostokat "megtartani" amik fontosak a sporthoz, szerintem.
Igen, van érthető ok, DE a kérdező nem valószínű, h ilyen okból tenné, mert, ha sportoló lenne (meg lenne hozzá egy kis esze), akkor tudná, hogy lehet izomból fogyni.
Egyszerűbb, mint zsírból.
A kérdező szerintem csak a mérlegnek akar tetszeni, vagy már zsír sincs rajta, vagy félti a melleit és sokallja a testsúlyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!