Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Izomból hogy lehet fogyni?...

Izomból hogy lehet fogyni? Egyáltalán lehet?

Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 22:16
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
betegedj le...
2011. febr. 27. 22:18
 2/8 anonim ***** válasza:
igen, a koplalásnál, mindenféle diétáknál izomból is fogy az ember.
2011. febr. 27. 22:21
 3/8 A kérdező kommentje:
ugyanis az én helyzetemben az a helyzet,hogy csupán pár kg-tól akarok megszabadulni tornázok minden nap norbi update kódok szerint eszek. az eredményt látom is de a kg-ok vagy mennek fel vagy nem vátoznak. hogy van ez?:O
2011. febr. 27. 22:23
 4/8 anonim ***** válasza:
50%

nagyon könnyen, ha koplalsz, vagy nem eszel elég fehérjét és a mozgást is hanyagolod. de az izom fogyása egyben megakadályozza a zsírból való fogyást.

miért is akarsz te izomból fogyni?

2011. febr. 27. 22:23
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
ja, látom már a válaszod. szerintem nálad vmi gond van, mégis ki a .....-t érdekel h hány kiló vagy, ha egyszer egyre formásabb leszel? tudod mi lesz, ha izomból fogysz? nő a testzsír%-od. vagyis kövérebbnek és puhábbnak fogsz tűnni, mint előtte
2011. febr. 27. 22:25
 6/8 anonim ***** válasza:
50%

Ott már fejben van gond, ahol izomtól akar valaki megszabadulni.

Ha a kilókra meg a centikre vagy rákattanva amputáltasd le a lábaid.

Ja és menj orvoshoz!

2011. febr. 28. 00:03
 7/8 Krisz85 ***** válasza:

nézzétek van olyan helyzet ha valaki izomtól akar megszabadulni, pl. én is azt akartam, de sikerült, a sztori a köv.

TEstépítettem és imádtam lábra edzeni, nem vagyok normális tudom :D

fel is jött 95 kg lettem, de abbahagytam és inkább versenyszerűen bringázni kezdtem, namármost a bringához nem kellenek nagy izmok, mivel vannak olyan izomrostok amire semmi szükség, sportáspecifikus izomzatnak is nevezhetjük, namármost ezeket az izomrostokat el kellett veszítenem, mivel a hegyen felfele tekerésnél csak + súly és semmit nem tesz hozzá a haladáshoz, így hátráltat, de magától a mozgástól, vagyis a sok tekeréstől elveszíti az ember, meg ha ésszerűen diétázik akkor is veszít izmot, célszerű ilyenkor azokat az izmokat és rostokat "megtartani" amik fontosak a sporthoz, szerintem.

2011. febr. 28. 19:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen, van érthető ok, DE a kérdező nem valószínű, h ilyen okból tenné, mert, ha sportoló lenne (meg lenne hozzá egy kis esze), akkor tudná, hogy lehet izomból fogyni.

Egyszerűbb, mint zsírból.

A kérdező szerintem csak a mérlegnek akar tetszeni, vagy már zsír sincs rajta, vagy félti a melleit és sokallja a testsúlyát.

2011. febr. 28. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!