Tömegnöveléskor heti hány kg-ra célszerű törekedni?
Kategória: Fogyókúrák > Egyéb kérdések
Most fogyni akarsz, vagy felpumpálni magadat?
Hát én annak a híve vagyok, hogy az első tömegeléskor zabálni kell, mint egy barom, és ki kell bírni azt, hogy elhízol. Szilárd izomtömegnek kell lennie ahhoz, hogy később megkönnyítsd a dolgod, és ez a legtöbb embernek azzal jár, hogy sok zsírt is magára kell pakolni.
Aztán mondjuk eltöltesz így 8-9 hónapot, és aztán lightosan leszállkásítasz. Ekkor már lesz egy alapod, és látod, hogy megéri melózni. És a következő tömegeléskor már törekedsz egy zsírmentesebb formára.
Amúgy heti 1 kg súlygyarapodásra mondják általában, hogy kielégítő tömegeléskor. De ugye ebben zsír is van.
Köszönöm a válaszokat, megy mindenkinek a zöld kéz!
qkker!
Az oldal hibájából kifolyólag (nincs külön hízással vagy sport étrenddel foglalkozó témakör) kénytelen voltam ideírni, mivel véleményem szerint ebben a témakörben van a legtöbb, étrendhez értő személy. Mivel semmi köze a diétához, de annál több az ahhoz is használt elméleti tudáshoz, így jónak láttam az egyéb kérdésekbe berakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!