Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tömegnöveléskor heti hány...

Tömegnöveléskor heti hány kg-ra célszerű törekedni?

Figyelt kérdés
Szeretnék tömeget növelni, de persze a legkevésbé zsír formájában. Úgy hallottam, hogy minél gyorsabban "hízunk" annál nagyobb hányada zsír.
2011. okt. 6. 14:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy a "heti hány kiló" teljesen irreális.
2011. okt. 6. 14:22
 2/5 anonim ***** válasza:
47%

Kategória: Fogyókúrák > Egyéb kérdések

Most fogyni akarsz, vagy felpumpálni magadat?

2011. okt. 6. 14:24
 3/5 anonim ***** válasza:
havi 1-1,5 kiló a színizom ideális körülmények között.Az elején könnyebb tartani ezt az iramot, később sokaknak egyáltalán azzal van problémája hogy felfelé bármennyit is elmozduljon. Ha egy hónap alatt picivel több jön fel attól nem kell megijedni, de ha a sokszorosa akkor változtatni kell az étrenden.
2011. okt. 6. 14:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát én annak a híve vagyok, hogy az első tömegeléskor zabálni kell, mint egy barom, és ki kell bírni azt, hogy elhízol. Szilárd izomtömegnek kell lennie ahhoz, hogy később megkönnyítsd a dolgod, és ez a legtöbb embernek azzal jár, hogy sok zsírt is magára kell pakolni.

Aztán mondjuk eltöltesz így 8-9 hónapot, és aztán lightosan leszállkásítasz. Ekkor már lesz egy alapod, és látod, hogy megéri melózni. És a következő tömegeléskor már törekedsz egy zsírmentesebb formára.

Amúgy heti 1 kg súlygyarapodásra mondják általában, hogy kielégítő tömegeléskor. De ugye ebben zsír is van.

2011. okt. 6. 14:31
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, megy mindenkinek a zöld kéz!

qkker!

Az oldal hibájából kifolyólag (nincs külön hízással vagy sport étrenddel foglalkozó témakör) kénytelen voltam ideírni, mivel véleményem szerint ebben a témakörben van a legtöbb, étrendhez értő személy. Mivel semmi köze a diétához, de annál több az ahhoz is használt elméleti tudáshoz, így jónak láttam az egyéb kérdésekbe berakni.

2011. okt. 6. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!