Normális ha tömegnöveléskor éhes vagyok?
Figyelt kérdés
2napja kezdtem el "rendesen" enni naponta megeszek 180gramm fehérjét 400gramm szénhidrátot...80 kg vagyok más is éhezik mikor nőni akar???2011. júl. 5. 22:39
1/8 anonim válasza:
ne méregesd. tömegnöveléskor ehetsz mindent. csak ne legyél éhes
2/8 anonim válasza:
jesszusom-.- egyél, ha éhes vagy. Gondolom nem a superbodyra készülsz, hogy ennyire méregess.
3/8 A kérdező kommentje:
nem semmi csak 1hónapig akarok tömegetnövelni de akkor ugyanugy megeszem azokat a kajákat amit terveztem+ mindent!:D
2011. júl. 5. 23:28
4/8 anonim válasza:
Tömeget növelni egy hónapig tök felesleges.
Akkor már inkább kezdd el most a szálkásítást.
Amúgy tömegelés alatt a szervezet igen kajás tud lenni, tehát normálisnak normális, csak nem éppen jó anabolikus feltétel. Ha éhes vagy, egyél.
5/8 anonim válasza:
Most növeld meg a ch-t amíg éhes vagy, pár hónap múlva amikor ránézni se bírsz a kajára nem lesz ilyen egyszerű. Tömegelés legalább 3-4 hónapos legyen inkább, egy hónap az semmi.
6/8 anonim válasza:
Örülj neki, nekem mindigis promlémám volt megzabálni a kellő mennyiséget. Azt ajálnom 2.5 - 3 óránként kajálj, edd össze a fehérjét a szénhidráttal, így nem lesz nagyon mikor megéhezned.
A napi 4-6 liter folyadékról se feledkezz meg!
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 6. 11:30
8/8 anonim válasza:
Én bármennyit tudok enni, és ez ciki, mert szálkásítani így nagyon szar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!