Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Normális ha tömegnöveléskor...

Normális ha tömegnöveléskor éhes vagyok?

Figyelt kérdés
2napja kezdtem el "rendesen" enni naponta megeszek 180gramm fehérjét 400gramm szénhidrátot...80 kg vagyok más is éhezik mikor nőni akar???
2011. júl. 5. 22:39
 1/8 anonim ***** válasza:
ne méregesd. tömegnöveléskor ehetsz mindent. csak ne legyél éhes
2011. júl. 5. 23:16
 2/8 anonim ***** válasza:
jesszusom-.- egyél, ha éhes vagy. Gondolom nem a superbodyra készülsz, hogy ennyire méregess.
2011. júl. 5. 23:17
 3/8 A kérdező kommentje:
nem semmi csak 1hónapig akarok tömegetnövelni de akkor ugyanugy megeszem azokat a kajákat amit terveztem+ mindent!:D
2011. júl. 5. 23:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Tömeget növelni egy hónapig tök felesleges.

Akkor már inkább kezdd el most a szálkásítást.

Amúgy tömegelés alatt a szervezet igen kajás tud lenni, tehát normálisnak normális, csak nem éppen jó anabolikus feltétel. Ha éhes vagy, egyél.

2011. júl. 6. 01:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Most növeld meg a ch-t amíg éhes vagy, pár hónap múlva amikor ránézni se bírsz a kajára nem lesz ilyen egyszerű. Tömegelés legalább 3-4 hónapos legyen inkább, egy hónap az semmi.
2011. júl. 6. 06:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Örülj neki, nekem mindigis promlémám volt megzabálni a kellő mennyiséget. Azt ajálnom 2.5 - 3 óránként kajálj, edd össze a fehérjét a szénhidráttal, így nem lesz nagyon mikor megéhezned.

A napi 4-6 liter folyadékról se feledkezz meg!

2011. júl. 6. 09:20
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 6. 11:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Én bármennyit tudok enni, és ez ciki, mert szálkásítani így nagyon szar
2011. júl. 6. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!