Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel motiváljam magama, ha...

Mivel motiváljam magama, ha elfogy a lelkesedés a fogyókúrát illetően?

Figyelt kérdés
Illetve, hogy tudtok elállni ha párotok vagy barátok pizzázni hívnak vagy eleve olyan helyre megyünk ahol nincs más kaja csak hízaló gyors étel?
2011. okt. 3. 17:52
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

12.34-es vs. Aczél párbeszédhez én is hozzáfűznék valamit:

1. szerintem itt a gyk-n nagyon sok ember emlegeti még mindig fogyókúraként az életmódváltást. Úgy értem, én ha írok, lusta vagyok kiírni h életmódváltással való testzsírcsökkentés, ezért ált. fogyit írok :D de nekem ez az előbbit jelenti, csak rövidítem. persze biztosan vannak, akik ha azt írják fogyi, akkor tényleg egy 1-2-3 hónapos rövidtávú gyorstalpaló izomvesztésre gondolnak ;)

2. sajna az emberek birkák meg hülyék... de tényleg. Akiben nincs arra igény, hogy az ELSŐ kísérlet előtt leüljön és legalább 1 fél napot arra áldozzon, hogy 13napostól-bodybuilderestől-életmódváltástól kezdve a biológiai alapismeretig át ne nyálazza a netet, az másodszorra se fogja megtenni.

itt van xy kérdező, aki ebben a hónapban kb. harmadjára teszi fel azt a kérdést, hogyan fogyjon de úgy, hogy ne legyen a végén kigyúrt állat, csak 5-10 cm kisebb minden helyen. Ha csak egyszer is utána járt volna a dolognak, vagy netán úgy, hogy fingja nincs miért, de elkezdi követni valamelyik hasznos tanácsot, akkor nem kezdené már 3. hete úgy a kérdését, hogy "65 kg vagyok..."

de ez van, nem mindenki érett meg arra, hogy feldolgozza ezeket az infókat.

megvannak a sztereotípiák, a hiedelmek, az, hogy amiben van egy "glikogén" szó az már kémia és mivel anno a H2O-ra simán rávágtam gimiben hogy kénsav, már meg se próbálkozok vele. Plusz az abban való hit, hogy valaki megsimogatja a fejüket: "igen drága, koplalj 3 napig, ezzel lefogysz és soha többet nem kell tenned semmit az alakodért". Kell az egyszerű megoldás, az hogy azonnal legyen eredménye, és egyesek agyában a 2 hetes koplalás sokkal egyszerűbb, mint egy komplett életmódváltás.

no mind1. kicsit belelendültem, kérdező, bocsi a sok offért.

2011. okt. 4. 13:28
 22/31 anonim ***** válasza:

12:34-es 'nevetlen' párbeszédes vagyok,

13:28-nak:

Tökéletesen megfogalmaztad a tényeket!

Hasonlóakat állapítottam meg.(pedig csak egy hete szoktam írogatni...)

2011. okt. 4. 13:41
 23/31 A kérdező kommentje:

nincs gond az offért, örülök hogy ennyi mindent írtatok, tanulságos volt és felpörgető hatás volt olvasni ezeket.

Közben már összeállítottam egy étrendet magamnak, igyekeztem a sok okosságból amit találtam neten kiszűrni a nekem megfelelőt.

Egyébként versenyszerűen sportolok és volt kb 7-8 hónapja egy sérülésem ami 2és fél hónap kényszerpihenőt jelentett mindenféle mozgásból. A genetikám ezek szerint olyan, hogy minden egyes falatot félre akar tenni, ha nem mozgok.

Ha belinkelek egy képet fejtől lefele tudok véleményt adni? ( mer sokan még így is azt mondják, hogy jól nézek ki, de szerintem csak azért mert nem akarnak bántani, holott lehet hogy az lett volna a legjobb már, hogy valaki a fejemhez vágja, hogy mi a f***t csináltam magammal.)

2011. okt. 5. 10:39
 24/31 anonim ***** válasza:
véleményt azt tudunk leginkább mondani! :)
2011. okt. 5. 10:50
 25/31 anonim ***** válasza:
kérdező, velem is ugyanez volt: versenysport-sérülés-1 év pihenő- +10 kg :S
2011. okt. 5. 12:58
 26/31 A kérdező kommentje:

ez egy jó 10es lehet plusszba már szerintem :S

[link]

[link]

a dátum véletlenül maradt úgy, 5 perce csináltam a képeket

2011. okt. 5. 19:16
 27/31 anonim ***** válasza:

egyáltalán nincsenek komoly zsír problémáid.

persze, ízlés dolga, 1-2 év alatt felpakolhatnál jó pár kiló izmot, utána leszálkásíthatnál olyan pengére, hogy jobban néznél ki mint én, de.. minek is?

ha nem tetszik így, akkor elkezdesz szálkásító étrendet követni, és pár hónap alatt leolvad az a kis zsír. 10 kiló ~ 20 hét. ez.. mondjuk így eléggé 5 hónapnak tűnik. de ha te 10 kilót leadsz, szerintem már vézna leszel. mindenképp edzhetnél, ha fogysz akkor pláne. de ez a testalkat szerintem bőven elmegy.. ha meg ego-dnak több kell, annak neki kell feküdni.

de nők erre már nem panaszkodhatnak, szerintem :D

2011. okt. 5. 19:24
 28/31 A kérdező kommentje:
én panaszkodom inkább, nők tényleg nem, páromnak pl tetszem is így, de sokkal magabiztosabb lennénk ha eltűnne az a pocak...
2011. okt. 5. 19:29
 29/31 anonim ***** válasza:

ezt inkább ne..

már baromira fogalmam sincs, miket tudtunk meg rólad az előző 3 oldalon, de mindegy is. lemész terembe, mellette úgy eszel, hogy legyen esélyed egy kis izmot felpakolni, aztán utána több izommal, megint csak egy penge étrenddel leadod a zsírt ami nem kell, ennyi. jó, ez egy életmód, de nagyon sok komoly sportoló nem 20 éves egyetemista, akinek a tanuláson kívül semmi dolga, hanem dolgozó ember, és mégis össze tudják hozni az edzést. kemény dolog ez, céltudatosnak kell lenni.

a másik dolog rosszabb. elmehetsz harcművésznek, és a végén nem fog érdekelni hogy nézel ki, sőt semmi más sem igazán.. de ezt nem biztos hogy ajánlom. olyan, mintha elveszítenél kicsit mindent az erőért, de ezután már az erő sem érdekel. na így milyen kur.vajó élni..

használd ki ha van időd, és menj le edzeni, én azt mondom. jót fog tenni.

2011. okt. 5. 19:35
 30/31 anonim ***** válasza:

a kérdésed alapján meg voltam róla győződve hogy csaj vagy :D

szerintem nem gázos az alakod, nekem a vékony srácok jönnek be és az egyedüli, ami nem tetszik rajtad az a pocak, a többi okés. de am meg van egy csomó olyan nő, akinek kifejezetten a pici pocakkal rendelkező srácok jönnek be :D

pl. a legjobb barátnőm mindig fintorog, ha izmos hasat lát, és közli, hogy szerinte ez gusztustalan :D ízlések és pofonok ;)

2011. okt. 5. 21:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!