Mivel motiváljam magama, ha elfogy a lelkesedés a fogyókúrát illetően?
Úgy, hogy előtte otthon eszek ott csak ásványvizet iszok,
és: ha belevágtál, csak úgy lesz valami eredménye ha be is fejezed.
Ha belefér a napi kalóriádba, vagy csak egy kicsivel lesz több, akkor a pizza is belefér. Gondolom, ez nem rendszeres lenne, így időnként megengedheted magadnak. Abból is lehet light-osabbat enni (azaz pl. szalonna, kolbász, extra sajt nélkül, kérheted kevesebb szósszal). Sporttal ezt is kompenzálhatod.
A fogyókúra helyett inkább életmódváltást javaslok, ahol nem vonod meg magad a finom falatoktól, mert akkor tényleg csak kiéhezés lesz a vége.
Persze így is "nehéz" megszokni, de ha van egy jó képed magadról, amilyen szeretnél lenni, az sokat tud segíteni (akár valós kép, akár elképzelt).
Sok sikert és kitartást! Én is ezen az úton járok éppen...
írd le egy papírra az álomkilót,az hogy most mennyi vagy,jegyezd fel kb félhavonta,hogy mennyit fogytál/híztál,képzeld el magad szépnek,és írd le a lapra,hogy miben lesz jobb az életed ha lefogysz! én is ezt csinálom,1-én kezdtem.
és persze mindemellett kezdj el sportolni valamit,és akkor szerintem hetente1x simán jöhet egy kis pizza vagy süti:)
szerencsétlenek fogyókúráznak, akik nem képesek (intelligencia, tudás stb. hiánya miatt) egészséges étrendet követni. azért is szerencsétlenek, mert lelkesedésre vagy egyéb elvont baromságra építenek, ami elmúlik, utána híznak mint az anyakoca.
szerintem ne erre törekedj, nem túl hatékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!